Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων της Aegean, ειδικά για πτήσεις εσωτερικού είναι αρκετά οικονομικές. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια Aegean από μόλις 29€ για ένα δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με όλους τους φόρους πληρωμένους. Σ’αυτή τη τιμή(πάνω κάτω) θα μπορείτε να έχετε μαζί σας μόνο μια χειραποσκευή εως 7kg(τόσα επιτρέπει η Aegean).

Γενικώς οι τιμές της Aegean είναι πολύ προσιτές στα αεροπορικά εισιτήρια. Εαν κλείσετε για δρομολόγιο εσωτερικού, 45-60 ημέρες πιο πριν, σίγουρα θα βρείτε αεροπορικά στη τιμή των 30-50€ για μια διαδρομή. Εαν αντίθετα το αφήσετε για τελευταία στιγμή, το κόστος θα αυξηθεί εως και 150€ για μια διαδρομή εσωτερικού.

Στα αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού, η Aegean προσφέρει και εκεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ενδεικτικά, ένα ταξιδάκι από την Αθήνα εως το Μιλάνο, θα σας κοστίσει 95€ εαν το προγραμματίσετε από τώρα και κλείσετε τα εισιτήρια άμεσα. Όσο η ημερομηνία αναχώρησης πλησιάζει, τόσο οι τιμές ανεβαίνουν.
Ένα μέσο κόστος για μια κράτηση για Ευρωπαϊκή χώρα και με χρόνο κράτησης, 1 μήνα πριν την αναχώρηση, είναι στα 180€ για μια διαδρομή με μια αποσκευή.

Προγραμματίστε το ταξίδι σας και κάντε έγκαιρα τη κράτηση για τα εισιτήρια aegean.

Κράτηση online