3 συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

3 συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Θέλετε να βρείτε φθηνά αεροπορικά και σας φαίνεται δύσκολο; ΔΕΝ είναι πλέον! Μπορείτε να πάρετε μεγάλες προσφορές στα αεροπορικά εισητήρια – απαιτείται μόνο λίγο σχεδιασμός πριν το ταξίδι σας ώστε να πάρετε τις καλύτερες προσφορές. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήρια που σας ενδιαφέρουν.

1. Σχεδιάστε το ταξίδι σας. Θα πληρώσετε πολύ ακριβά τα αεροπορικά εισητήρια εαν κάνετε κράτηση μερικές ημέρες πιο πριν. Εαν κάνετε το σχεδιασμό σας και κάντε τη κράτηση μερικές εβδομάδες πιο πριν θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα. Έτσι μπορείτε να πάρετε αρκετά καλές τιμές και τελικά να έχετε φθηνά αεροπορικά. Κλείστε τα εισιτήριά σας τουλάχιστον 6 μήνες πριν για καλύτερες τιμές!

2. Κάντε κρατήσεις online. Οι καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια θα βρεθούν σε απευθείας πτήση και όχι με ενδιάμεσες διαδρομές. Κάντε online τη σύγκριση τιμών και επιλέξτε τη καλύτερη δυνατή προσφορά τόσο σε θέμα τιμής όσο και σε αυτά που σας προσφέρει η κάθε αεροπορική εταιρεία. Επίσης, εαν εκτυπώσετε τα αεροπορικά εισητήρια σπίτι σας και προσέλθετε με αυτά στο checkin θα γλυτώσετε πολύ χρόνο και ίσως ακόμα και χρήματα!

3. Αποφύγετε τα ταξίδια το Σαββατοκύριακο. Εκτός και εαν είναι ανάγκη ή δε μπορεί να γίνει διαφορετικά, μη ταξιδεύετε το Σαββατοκύριακο. Αυτές τις ημέρες τα αεροπορικά εισητήρια είναι ακριβότερα καθώς η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα. Έτσι, εαν θέλετε φθηνά αεροπορικά εισητήρια, πρέπει να βρείτε ημέρες που ο περισσότερος κόσμος δε θέλει να πετάξει – όπως πχ τις ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Σχετικά με τους πιο φθηνούς μήνες, μπορείτε να επιτύχετε τη καλύτερη τιμή στα εισιτήρια εαν πετάξετε τον Οκτώβριο ή μετά από τον Φεβρουάριο εως τον Απρίλιο.

Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν αρκετοί τρόποι να πάρετε καλές τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια. Πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας από νωρίς. Αποφασίστε πριν την αγορά σας τι είναι πιο σημαντικό όταν ταξιδεύετε – ένα πιο φθηνό αεροπορικό εισιτήριο ή μια βαλίτσα με περισσότερα κιλά; Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τη καλύτερη δυνατή επιλογή για τα δικά σας ταξίδια.

Κάντε κράτηση μέσα από το travelo.gr και κερδίστε τη καλύτερη δυνατή τιμή – οι χαμηλότερες τιμές του διαδικτύου με διαφορά!

Κοινοποιήστε το άρθρο στους φίλους σας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *