Αεροπορικά εισιτήρια Aegean

Η Aegean είναι η νο1 Ελληνική εταιρεία αερομεταφορών στην Ελλάδα. Προσφέρει αεροπορικά εισητήρια προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα, είτε μέσα από δικό της δίκτυο είτε στις άγονες γραμμές μέσα από την αναβαθμισμένη Olympic Air  που πρόσφατα έχει εντάξει στο δίκτυό της.

Η εταιρεία, πέρα από το αεροδρόμια στην Αθήνα που καλύπτει με εκατοντάδες δρομολόγια, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δρομολογίων με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη καθώς και άλλα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας.

Όλα τα δρομολόγια της εταιρείας πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονα αεροσκάφη τύπου Airbus (320 ή 321 αντίστοιχα) καθώς και με τα αξιόπιστα αεροσκάφη της Ολυμπιακής (για το δίκτυο των νησιών).

Μπορείτε να βρείτε ναύλους σε πολύ χαμηλές τιμές, αρκεί να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια είτε αρκετό καιρό πριν την αναχώρηση είτε να πετύχετε κάποια από τις δεκάδες προσφορές που βγάζει η αεγεαν, κατά την διάρκεια του χρόνου.

 

αεροπορικα εισιτηρια aegeanΑεροπορικά εισιτήρια Aegean για Κρήτη

Η εταιρεία, μέσω της OlympicAir, προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για όλη την Ελλάδα,καθώς και για προορισμούς της Κρήτης. Συνδέει απευθείας τόσο την Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη, με το Ηράκλειο και τα Χανιά, με καθημερινές τακτικές πτήσεις και μερικές φορές ακόμα και διπλές πτήσεις μέσα στην ημέρα.

Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική κοινωνία και αυτό το δείχνει με την άμεση και συνεχή σύνδεση της Κρήτης με την χερσαία Ελλάδα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη διαφέρουν στο κόστος ως προς την εποχή που θα τα κλείσετε καθώς και τη ζήτηση που θα έχουν. Είναι πιο φθηνά το χειμώνα(εκτός εορτών) και φυσικά πιο ακριβά το καλοκαίρι καθώς η ζήτηση μεγαλώνει.

Αεροπορικά εισητήρια για Κρήτη μπορείτε να κλείσετε από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης, στη φθηνότερη τιμή του διαδικτύου!

Αν αναζητάτε φθηνότερη μετάβαση προς την Κρήτη, τότε μπορείτε να βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τον Πειραιά, σε τιμές από μόλις 40€!

Αεροπορικά εισιτήρια για Χανιά Aegean

Η αεγεαν πετάει προς Χανιά μέσα από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας. Τα αεροπορικά εισιτήρια για Χανιά ξεκινάνε από χαμηλή τιμή, ειδικά όταν δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση όπως τον χειμώνα. Αντίθετα, το καλοκαίρι και την υψηλή σεζόν, οι τιμές στα αεροπορικά για Χανιά είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Από Θεσσαλονίκη πετάει προς Χανιά σε καθημερινή βάση όμως μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη και μέσα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου εκτελούνται επίσης καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Τα αεροπορικά για Χανιά ξεκινάνε από μόλις 36€ (Θεσσαλονίκη – Χανιά) ενώ από Αθήνα η τιμή είναι λίγο υψηλότερη λόγω των μεγαλύτερων φόρων στο αεροδρόμιο.

 

αεγεαν

Aegean δρομολόγια – Πτήσεις σήμερα

Η αεγεαν πραγματοποιεί εκατοντάδες πτήσεις από αρκετές πόλεις της Ελλάδας κάθε ημέρα. Συνδέει απευθείας τα μεγαλύτερα αεροδρόμια καθώς και τα περισσότερα νησιά μέσω του δικτύου της Ολυμπιακής.

Μπορείτε να δείτε όλα τα δρομολόγια, τις πτήσεις σήμερα και να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια για τη πτήση που επιθυμείτε στην ιστοσελίδα εδώ .

Αποσκευές – Χειραποσκευές

Οι αποσκευές στην αεγεαν είναι σε άμεση εξάρτηση με την κατηγορία εισιτηρίου που έχετε κλείσει. Τα εισιτήρια χωρίζονται σε 3 διαφορετικές κατηγορίες (οικονομικό, flexy, business)

Στο οικονομικό εισιτήριο μπορείτε να έχετε μαζί σας στο ταξίδι, μια χειραποσκευή έως 10kg και ένα προσωπικό αντικείμενο (τσάντα φωτογραφικής, προσωπική τσάντα,κτλ).

Στις πτήσεις που πραγματοποιούνται με ελικοφόρα αεροσκάφη της Ολυμπιακής, η χειραποσκευή σας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 8kg.

Στην κατηγορία business, μπορείτε να έχετε 2 χειραποσκευές 8 & 5 κιλών ή μια χειραποσκευή έως 13 κιλά καθώς και ένα προσωπικό αντικείμενο.

αεροπορικά aegeanΑεροπορικά εισιτήρια Aegean προσφορές

Η Αεγεαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει καταπληκτικές προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια, όπως για παράδειγμα προορισμούς εσωτερικού από μόλις 19€.

Για να μη χάνετε καμία προσφορά, μπορείτε να κάνετε LIKE στη Facebook Page μας, όπου τοποθετούμε άμεσα από τα πρώτα λεπτά, όλες τις προσφορές των εταιρειών. Έτσι θα μαθαίνετε πρώτοι απ’όλους όλες τις καταπληκτικές τιμές, πριν συμπληρωθούν οι προσφερόμενες θέσεις!

Φθηνά αεροπορικά εισητήρια Aegean

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία είναι γνωστή για την ποιότητα και την ασφάλεια των πτήσεών της παρά για το ότι προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισήτηρια. Παρ’όλο αυτά, με την κατάλληλη έρευνα και το σωστό timing, μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισητήρια κι έτσι να πετάξετε με την ποιότητα της αεροπορίας Αιγαίου!

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθείτε το Travelo σε συχνή βάση έτσι ώστε να ενημερώνεστε για κάθε νέα προσφορά που προκύπτει και να κλείνετε τις χαμηλότερες τιμές, μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές καθώς και όλες τις προσφορές στα αεροπορικά. Μην χάνετε χρόνο και εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές για όσο διαρκούν – οι προσφορές συνήθως έχουν ελάχιστη ισχύ! Η κράτηση για αεροπορικά αεγεαν γίνεται online ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική κάρτα. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό miles & bonus έτσι ώστε να κερδίζετε μίλια με το ταξίδι σας!

 

Πρόγραμμα επιβράβευσης – Συλλογή μιλίων

Σε κάθε ταξίδι σας με την Αεγεαν, αλλά και των αεροπορικών εταιρειών της Star Alliance, μαζεύετε μίλια όπου μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε δωρεάν αεροπορική εισιτήρια ή αναβαθμίσεις των εισιτηρίων σας, σε μελλοντικά ταξίδια! Ειδικά για όσους ταξιδεύουν συχνά, αυτή είναι μια πολύ καλή παροχή καθώς στην ουσία σας επιστρέφεται μέρος των χρημάτων σας με την μορφή παροχής εισιτηρίων!aegean

Η Αεροπορία Αιγαίου έχει δεκάδες προορισμούς τόσο εντός Ελλάδας όσο και σε όλο τον κόσμο. Συνδέει την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη και όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας με πόλεις του εξωτερικού αλλά και μεταξύ τους. Η εταιρεία διαθέτει έναν αρκετά μεγάλο στόλο αεροσκαφών, που αποτελείται κυρίως από αεροπλάνα μάρκας Airbus. Πρόκειται για μια από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες και είναι μέλος της Star Alliance.

Ταξιδεύοντας με την Αεγεαν μπορείτε να μαζεύετε μίλια και να τα εξαργυρώνετε σε μελλοντικές σας πτήσεις!

 

fthina aeroporika

Αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο Aegean

Όπως και με την Κρήτη, έτσι και με την Ρόδο, συνδέει απευθείας το νησί των Ιπποτών με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Οι πτήσεις είναι καθημερινές και διαρκούν περίπου μια ώρα.

Τα δρομολόγια της εταιρείας διενεργούνται μέσω του δικτύου της Olympic Air.

Εάν δε σας βολεύουν τα δρομολόγια της εταιρείας για Ρόδο ή βρίσκετε τις τιμές πιο ακριβές από το διαθέσιμο budget σας, μπορείτε να δείτε και εδώ για αεροπορικά εισιτήρια Ryanair για Ρόδο.

 

εισιτηρια aegeanΑεροπορικά εισητήρια Aegean εξωτερικού 

Πέρα από το εκτεταμένο δίκτυο εσωτερικού, η εταιρεία προσφέρει εκατοντάδες προορισμούς εξωτερικού σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Το δίκτυο εξωτερικού επεκτείνεται τόσο στην Ευρώπη όσο και πέρα απ’αυτήν ενώ, λόγω ότι είναι μέλος της Star Alliance, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αεροπορικές της συμμαχίας, προσφέρει χιλιάδες προορισμούς για τους ταξιδιώτες της!

Αεροπορικά εισητήρια για Λονδίνο Aegean

Η εταιρεία προσφέρει καθημερινή σύνδεση του Ελ.Βενιζέλος με το Λονδίνο, μέσω απευθείας πτήσης. Πρόκειται για ένα δρομολόγιο που έχει τεράστια πληρότητα και ζήτηση.

Γι’αυτό το λόγο, τα αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο έχουν αρκετά υψηλή τιμή και συνήθως ξεκινάνε από 120€ για μια απλή διαδρομή, την χαμηλή σεζόν.

Λόγω ότι το Λονδίνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός , τόσο για αναψυχή και διακοπές όσο και ως επαγγελματικός προορισμός, τα αεροπορικά για Λονδίνο είναι σχετικά ακριβά από όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να βρείτε φθηνά αεροπορικά για Λονδίνο, είναι είτε να κλείσετε αρκετό καιρό πριν το ταξίδι σας είτε να αναζητήσετε κάποια προσφορά ώστε να κλείσετε τα εισιτήρια με έκπτωση!

Αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο Aegean

Η εταιρεία εκτελεί πτήσεις τόσο από την Αθήνα όσο και από την Θεσσαλονίκη προς την Κύπρο και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα είναι καθημερινές και εκτελούνται στις 19:55 κάθε ημέρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία (πρόγραμμα 2018) με απευθείας μετάβαση. Υπάρχουν αρκετές πτήσεις ακόμα με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο με σταθμό την Θεσσαλονίκη ξεκινάνε από 70€ ανά διαδρομή, ανά άτομο.

Από την άλλη, οι πτήσεις από Αθήνα για Λάρνακα είναι 6 και πραγματοποιούνται κάθε ημέρα. Τα εισιτήρια Αθήνα Λάρνακα έχουν κόστος μέσο όρο 220€ για μια διαδρομή με επιστροφή.

Low fare calendar

Το Aegean low fare calendar είναι μια online εφαρμογή που σας βοηθάει να βρίσκετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τους επόμενους 11 μήνες!

Εσείς απλά εισάγετε προορισμό και αεροδρόμιο αναχώρησης και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εφαρμογή!

Άμεσα το ημερολόγιο χαμηλών ναύλων θα σας εμφανίσει στην οθόνη του υπολογιστή σας τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι που επιθυμείτε.

Το low fare calendar υποστηρίζεται σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού της Αεγεαν και της Olympic Air.

 

Τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού

Οι τιμές, δεδομένου των παροχών, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Η εταιρεία προσφέρει 3 διαφορετικούς ναύλους(golight, flex & business) που περιλαμβάνει αντίστοιχα διαφορετικές παροχές όπως βαλίτσα στο χώρο των αποσκευών δωρεάν, κτλ.

Για προορισμούς εξωτερικού, οι τιμές στα εισιτήρια ξεκινάνε από περίπου 60-70€ για τους πιο φθηνούς προορισμούς, για μια διαδρομή.

Tip : Η εταιρεία βγάζει συχνά προσφορές για προορισμούς εξωτερικού, από μόλις 41€ – κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι γι’αυτές τις καταπληκτικές προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια!

αεροπορικα αεγεαν

Η σχέση με την Ολυμπιακή

Πλέον, εδώ και λίγα χρόνια, τα δρομολόγια της Ολυμπιακής γίνονται υπό την διεύθυνση της Aegean. Όλα οι προορισμοί εσωτερικού πραγματοποιούνται κάτω από το brand της Olympic Air με αεροπλάνα είτε της Αεγεαν είτε τα ελικοφόρα της Ολυμπιακής(για τα νησιά περισσότερο). Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι OlympicAir = Αεροπορία Αιγαίου!

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η εταιρεία, σε συνεργασία με την Hertz, προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλες τις μεγάλες πόλεις και αεροδρόμια. Έτσι σας δίνει την δυνατότητα στην κράτησή σας, να προσθέσετε και την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε μια πιστωτική κάρτα σε ισχύ, καθώς σημαντικό μέρος θα δεσμευθεί ως εγγύηση για την ενοικίαση. Σε αντίθεση, στην Carnmotion μπορείτε να βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα καθώς και με πλήρη μικτή κάλυψη, για να μην έχετε κανένα απρόοπτο!

Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μέσα από το Travelo.gr!