Αεροπορικά Aegean

Αεροπορικά εισιτήρια Aegean

Η Aegean είναι η νο1 Ελληνική εταιρεία αερομεταφορών στην Ελλάδα. Προσφέρει αεροπορικά εισητήρια προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα, είτε μέσα από δικό της δίκτυο είτε στις άγονες γραμμές μέσα από την αναβαθμισμένη Olympic Air  που πρόσφατα έχει εντάξει στο δίκτυό της.

Η εταιρεία, πέρα από το αεροδρόμια στην Αθήνα που καλύπτει με εκατοντάδες δρομολόγια, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δρομολογίων με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη καθώς και άλλα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας.

Αναζητήστε και κλείστε online φθηνά αεροπορικά εισητήρια Aegean!

Πρόγραμμα επιβράβευσης – Συλλογή μιλίων

Σε κάθε ταξίδι σας με την Aegean, αλλά και των αεροπορικών εταιρειών της Star Alliance, μαζεύετε μίλια όπου μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε δωρεάν αεροπορική εισιτήρια ή αναβαθμίσεις των εισιτηρίων σας, σε μελλοντικά ταξίδια! Ειδικά για όσους ταξιδεύουν συχνά, αυτή είναι μια πολύ καλή παροχή της Aegean καθώς στην ουσία σας επιστρέφεται μέρος των χρημάτων σας με την μορφή παροχής εισιτηρίων!

Η Aegean έχει δεκάδες προορισμούς τόσο εντός Ελλάδας όσο και σε όλο τον κόσμο. Συνδέει την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη και όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας με πόλεις του εξωτερικού αλλά και μεταξύ τους. Η Aegean διαθέτει έναν αρκετά μεγάλο στόλο αεροσκαφών, που αποτελείται κυρίως από αεροπλάνα μάρκας Airbus. Πρόκειται για μια από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες και είναι μέλος της Star Alliance.

Aegean και Ολυμπιακή

Πλέον, εδώ και λίγα χρόνια, τα δρομολόγια της Ολυμπιακής γίνονται υπό την διεύθυνση της Aegean. Όλα οι προορισμοί εσωτερικού πραγματοποιούνται κάτω από το brand της OlympicAir με αεροπλάνα είτε της Aegean είτε τα ελικοφόρα της Ολυμπιακής(για τα νησιά περισσότερο). Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι OlympicAir = Aegean .

Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Aegean μέσα από το travelo.gr!