αεροπορικά εισιτήριαΑεροπορικά εισιτήρια Aegean

Η Aegean είναι η νο1 Ελληνική εταιρεία αερομεταφορών στην Ελλάδα. Προσφέρει αεροπορικά εισητήρια προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα, είτε μέσα από δικό της δίκτυο είτε στις άγονες γραμμές μέσα από την αναβαθμισμένη Olympic Air  που πρόσφατα έχει εντάξει στο δίκτυό της.

Η εταιρεία, πέρα από το αεροδρόμια στην Αθήνα που καλύπτει με εκατοντάδες δρομολόγια, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δρομολογίων με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη καθώς και άλλα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας.

 

airtickets

 

Πρόγραμμα επιβράβευσης – Συλλογή μιλίων

Σε κάθε ταξίδι σας με την Aegean, αλλά και των αεροπορικών εταιρειών της Star Alliance, μαζεύετε μίλια όπου μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε δωρεάν αεροπορική εισιτήρια ή αναβαθμίσεις των εισιτηρίων σας, σε μελλοντικά ταξίδια! Ειδικά για όσους ταξιδεύουν συχνά, αυτή είναι μια πολύ καλή παροχή της Aegean καθώς στην ουσία σας επιστρέφεται μέρος των χρημάτων σας με την μορφή παροχής εισιτηρίων!

Η Aegean έχει δεκάδες προορισμούς τόσο εντός Ελλάδας όσο και σε όλο τον κόσμο. Συνδέει την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη και όλα τα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας με πόλεις του εξωτερικού αλλά και μεταξύ τους. Η Aegean διαθέτει έναν αρκετά μεγάλο στόλο αεροσκαφών, που αποτελείται κυρίως από αεροπλάνα μάρκας Airbus. Πρόκειται για μια από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες και είναι μέλος της Star Alliance.

fthina aeroporika aegean

αεροπορικά aegeanΑεροπορικά εισιτήρια Aegean προσφορές

Η Aegean ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει καταπληκτικές προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια, όπως για παράδειγμα προορισμούς εσωτερικού από μόλις 19€.

Για να μη χάνετε καμία προσφορά της Aegean, μπορείτε να κάνετε LIKE στο Facebook Page μας, όπου τοποθετούμε άμεσα από τα πρώτα λεπτά, όλες τις προσφορές των εταιρειών. Έτσι θα μαθαίνετε πρώτοι απ’όλους όλες τις καταπληκτικές τιμές, πριν συμπληρωθούν οι προσφερόμενες θέσεις!

 

Αεροπορικά εισιτήρια Aegean για Κρήτη

Η Aegean, μέσω της OlympicAir, προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για όλη την Ελλάδα,καθώς και για προορισμούς της Κρήτης. Συνδέει απευθείας τόσο την Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη, με το Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, με καθημερινές τακτικές πτήσεις και μερικές φορές ακόμα και διπλές πτήσεις μέσα στην ημέρα.

Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική κοινωνία και αυτό το δείχνει με την άμεση και συνεχή σύνδεση της Κρήτης με την χερσαία Ελλάδα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια Aegean για Κρήτη διαφέρουν στο κόστος ως προς την εποχή που θα τα κλείσετε καθώς και τη ζήτηση που θα έχουν. Είναι πιο φθηνά το χειμώνα(εκτός εορτών) και φυσικά πιο ακριβά το καλοκαίρι καθώς η ζήτηση μεγαλώνει.

Αεροπορικά εισητήρια Aegean για Κρήτη μπορείτε να κλείσετε από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης, στη φθηνότερη τιμή του διαδικτύου!

fthina aeroporika aegean

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Ρόδο Aegean

Όπως και με την Κρήτη, έτσι και με την Ρόδο, η Aegean συνδέει απευθείας το νησί των Ιπποτών με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Οι πτήσεις είναι καθημερινές και διαρκούν περίπου μια ώρα.

Τα δρομολόγια της Aegean διενεργούνται μέσω του δικτύου της Olympic Air.

Εάν δε σας βολεύουν τα δρομολόγια της Aegean για Ρόδο ή βρίσκετε τις τιμές πιο ακριβές από το διαθέσιμο budget σας, μπορείτε να δείτε και εδώ για αεροπορικά εισιτήρια Ryanair για Ρόδο.

 

αεροπορικά aegean για ιταλίαΑεροπορικά εισητήρια Aegean εξωτερικού 

Πέρα από το εκτεταμένο δίκτυο εσωτερικού της Aegean, η εταιρεία προσφέρει εκατοντάδες προορισμούς εξωτερικού σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Το δίκτυο εξωτερικού της Aegean εκτείνεται τόσο στην Ευρώπη όσο και πέρα απ’αυτήν ενώ, λόγω ότι είναι μέλος της Star Alliance, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αεροπορικές της συμμαχίας, προσφέρει χιλιάδες προορισμούς για τους ταξιδιώτες της!

 

Τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού Aegean

Οι τιμές, δεδομένου των παροχών, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Η εταιρεία προσφέρει 3 διαφορετικούς ναύλους(golight, flex & business) που περιλαμβάνει αντίστοιχα διαφορετικές παροχές όπως βαλίτσα στο χώρο των αποσκευών δωρεάν, κτλ.

Για προορισμούς εξωτερικού, οι τιμές στα εισιτήρια Aegean ξεκινάνε από περίπου 60-70€ για τους πιο φθηνούς προορισμούς, για μια διαδρομή.

Tip : Η εταιρεία βγάζει συχνά προσφορές για προορισμούς εξωτερικού, από μόλις 41€ – κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι γι’αυτές τις καταπληκτικές προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια!

fthina aeroporika aegean

Aegean και Ολυμπιακή

Πλέον, εδώ και λίγα χρόνια, τα δρομολόγια της Ολυμπιακής γίνονται υπό την διεύθυνση της Aegean. Όλα οι προορισμοί εσωτερικού πραγματοποιούνται κάτω από το brand της OlympicAir με αεροπλάνα είτε της Aegean είτε τα ελικοφόρα της Ολυμπιακής(για τα νησιά περισσότερο). Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι OlympicAir = Aegean .

Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Aegean μέσα από το travelo.gr!