Αεροπορικά εισιτήρια προσφορές

Εάν αναζητάτε προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, τότε είστε στο σωστό μέρος! Στο Travelo.gr θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια προσφορές και πάντα τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Αναζήτηση για προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια, από την αιρ τικετς μέσω του Travelo!

αεροπορικά εισιτήρια

Πως όμως θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα αεροπορικά;

Οι προσφορές στα αεροπορικά είναι συνήθως περιορισμένες και συνήθως κρατάνε ελάχιστες ημέρες. Επιπλέον, οι διαθέσιμες θέσεις που προσφέρουν οι εταιρείες είναι συνήθως λίγες και καλύπτονται άμεσα. Άρα, θα υποθέσετε, ότι είναι πολύ σπάνιο να πετύχετε μια καλή προσφορά. ΛΑΘΟΣ! Υπάρχουν τρόποι και μάλιστα πολύ εύκολοι, που μπορείτε να βρίσκετε πάντα προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια

  • Κάντε like στην Facebook σελίδα μας

Κάνοντας like στην σελίδα μας στο facebook εδώ, θα μπορείτε να μαθαίνετε άμεσα, στο λεπτό, κάθε καινούργια προσφορά που βγαίνει απ’όλες τις εταιρείες. Όπως σας αναφέραμε πιο πάνω, οι προσφορές είναι περιορισμένες, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε!

  • Βλέπετε συχνά το travelo.gr

Παρακολουθώντας συχνά την αρχική μας σελίδα, www.travelo.gr, μπορείτε να ενημερώνεστε για νέες και τρέχουσες προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια. Κάθε τι νέο το ανακοινώνουμε άμεσα και έτσι μπορείτε να εκμεταλλεύεστε τις προσφορές!

Συχνές προσφορές

Οι πιο συχνές προσφορές, που αφορούν προορισμούς εντός Ελλάδας, είναι συνήθως της Ολυμπιακής/Aegean και της Ryanair. Η OlympicAir προσφέρει θέσεις στο εσωτερικό δίκτυο(τόσο προς τα νησιά όσο και από/προς Θεσσαλονίκη-Αθήνα) με τιμές από μόλις 19€. Φυσικά οι τιμές και οι προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια αλλάζουν ανάλογα την εποχή, την ζήτηση και το δρομολόγιο. Αντίθετα η Ryanair ανά περιόδους προσφέρει φθηνά αεροπορικά από μόλις 4.50€ (δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη τον χειμώνα) ενώ σε περιόδους υψηλής ζήτησης, οι τιμές φθάνουν τα 150€+ για μια απλή διαδρομή.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε πάντα τις προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια καθώς έτσι μπορείτε αν εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από τον προϋπολογισμό σας.

Πόσο συχνά βγαίνουν προσφορές;

Οι προσφορές στα αεροπορικά συνήθως βγαίνουν σε χαμηλές περιόδους ζήτησης, όπως μετά από μεγάλες γιορτές(π.χ. ο Ιανουάριος είναι πάντα γεμάτος προσφορές). Συνήθως, κατά εμπειρικό κανόνα, μια εταιρεία θα βγάλει προσφορά περίπου 1 φορά το δίμηνο ενώ θα ισχύει για 3-4 ημέρες και για ταξίδια που θα γίνουν μετά από λίγο διάστημα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Travelo.gr ώστε να μαθαίνετε πάντα πρώτοι όλες τις προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια.