Αεροπορικά εισιτήρια - Φθηνά αεροπορικά - Travelo.gr
Αεροπορικά εισιτήρια – Προσφορές | Τα πιο φθηνά αεροπορικά – Travelo.grΑεροπορικά εισιτήρια – Προσφορές | Τα πιο φθηνά αεροπορικά – Travelo.gr
Forgot password?

Κράτηση αεροπορικών

Αεροπορικά εισιτήρια

Τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι εδώ! Αναζητάτε αεροπορικά για το ταξίδι σας; Ξεκινήστε την αναζήτηση μέσα από το travelo.gr . Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις αεροπορικές εταιρείες και δρομολόγια για όλους τους προορισμούς. Είμαστε η πιο φθηνή πηγή για αεροπορικά εισητήρια και δεν χρεώνουμε καθόλου προμήθεια επί της τελικής τιμής!

 

αεροπορικά εισιτήρια

 
Πως εκδίδεται ένα αεροπορικό εισιτήριο;
Τα αεροπορικά εισητήρια εκδίδονται αμέσως, online, μέσα από το ειδικό σύστημα κρατήσεων της κάθε εταιρείας. Για την Ευρώπη, όλες οι εταιρείες είναι συνδεδεμένες μέσω της IATA. Αυτός είναι και ο κεντρικός φορεάς διαχείρισης όλων των εισιτηρίων.

Όταν κάνετε online μια αναζήτηση για αεροπορικά εισητήρια, η ιστοσελίδα μας σας παρέχει αμέσως τις καλύτερες δυνατές επιλογές με βάση τα κριτήρια που εσείς ορίσατε. Μπορείτε να ορίσετε το επιθυμητό σημείο αναχώρησης και άφιξης, τα άτομα που θα ταξιδέψουν, τις επιθυμητές ημερομηνίες, κ.α. Αμέσως το σύστημά μας θα σας βγάλει όλα τα διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια που υπάρχουν καθώς και τη τιμή του εισιτηρίου.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια

Εδώ και αρκετά χρόνια τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πλέον ηλεκτρονικά. Πρώτη η United Airlines είχε εισάγει το ηλεκτρονικό εισητήριο και μετά ακολούθησαν και όλες οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες.

Ηλεκτρονικό boarding pass & check in

Εαν είστε φαν της τεχνολογίας, μπορείτε να έχετε τα αεροπορικά εισητήρια που εκδώσατε, στο κινητό σας και να μην εκτυπώσετε κάποιο χάρτι επιβίβασης. Έτσι, έχετε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία της πτήσης άμεσα στη συσκευή σας, δίχως να χρειάζεται να βρείτε κάποιον εκτυπωτή – ιδιαίτερο πρόβλημα όταν είστε ταξίδι στο εξωτερικό για αρκετές ημέρες και το check in της εταιρείες ανοίγει μόλις μερικές ημέρες πριν την αναχώρηση.
Συνήθως η κάθε αεροπορική εταιρεία έχει δική της εφαρμογή όπου μέσα απ’αυτήν μπορείτε να πραγματοποιείτε το check in και να έχετε το boarding pass αποθηκευμένο.

Κράτηση για low cost εταιρείες

Στο travelo.gr θα βρείτε επίσης αεροπορικά εισητήρια για όλες τις low cost εταιρείες που πετάνε από και προς την Ευρώπη όπως την Easyjet, την δημοφιλή στην Ελλάδα πλέον Ryanair, την WizzAir, κ.ο.κ. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και κράτησης της κάθε εταιρείας, καθώς διαφέρουν ως προς τις δωρεάν παροχές καθώς και το καθεστώς στο check in, boarding, κ.α. Η πιο συνήθης τακτική των εταιρειών χαμηλού κόστους είναι να προσφέρουν 1 δωρεάν χειραποσκευή εως 10kg και -όχι όλες- μια εξτρά μικρή τσάντα (τσάντα ώμου). Επίσης, σε όλες τις εταιρείες low budget θα πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα επιβίβασης και να έχετε πραγματοποιήσει check in πριν την επιβίβασή σας(και εως 2 ώρες πριν – όχι αργότερα). Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανόν να επιβαρυνθείτε με εξτρά τέλη χρήσης.

αεροπορικα εισιτηρια

Δρομολόγια

Στη βάση μας έχουμε όλες τις αεροπορικές εταιρείες καθώς και τα διαθέσιμα δρομολόγιά τους. Έτσι θα βρείτε σίγουρα ό,τι αναζητάτε καθώς και αρκετές επιλογές για να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το τι επιλογές θέλετε όσον αφορά τον αερομεταφορέα που θα επιλέξετε και τις παροχές εισιτηρίου.

Προσέλευση στο αεροδρόμιο

Η προσέλευση στο αεροδρόμιο θα πρέπει να πραγματοποιείται κάποιες ώρες πριν την αναχώρηση. Πιο συγκεκριμένα, εαν ο προορισμός σας είναι κάποιο μέρος εντός της Ελλάδας και δεν έχετε να παραδώσετε βαλίτσα στα γκισέ του αεροδρομίου, τότε θα πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο το αργότερο 1 ώρα πριν την αναχώρηση. Λάβετε υπόψη ότι ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση στα Ελληνικά αεροδρόμια είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα χρειαστείτε περισσότερη ώρα να περάσετε από τον έλεγχο του αεροδρομίου.
Εαν ο προορισμός σας είναι κάποιο μέρος του εξωτερικού, προτιμήστε να βρίσκεστε 1-1,5 ώρα πιο πριν. Αν έχετε να παραδώσετε βαλίτσα τότε θα πρέπει να βρίσκεστε 2 ώρες πριν την αναχώρηση. Εαν δεν έχετε δηλώσει βαλίτσα μαζί με τα αεροπορικά εισητήρια, μπορείτε να το δηλώσετε στο αεροδρόμιο αλλά – στις περισσότερες περιπτώσεις – θα κληθείτε να πληρώσετε παραπάνω χρήματα.

Έγγραφα ταξιδιού

Εαν ταξιδεύετε εντός Ε.Ε. το μόνο έγγραφο που θα χρειαστείτε για να ταξιδέψετε είναι η ταυτότητά σας(με την μόνο προϋπόθεση να είναι “καινούργια” – δηλαδή να αναγράφει τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες). Εαν ταξιδεύετε εκτός Ε.Ε. τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας θεωρημένο διαβατήριο με λήξη τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημερομηνία επιστροφής σας!

Πως να κάνετε κράτηση μέσα από το travelo.gr

Η κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας πραγματοποιείτε εύκολα και γρήγορα. Η αναζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια γίνεται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της airtickets. Η airtickets σας προσφέρει άμεσα τις καλύτερες τιμές στα αεροπορικά για όλα τα δρομολόγια. Μέσα από το travelo.gr θα βρείτε τους καλύτερους συνδυασμούς και τιμές για τα αεροπορικά airtickets!

αεροπορικα εισιτηρια