Νέα μεγάλη προσφορά της OlympicAir – Αεροπορικά εισιτήρια από 19€!

Νέα μεγάλη προσφορά της OlympicAir! Αεροπορικά εισιτήρια από 19€!

Η Olympicair – μέλος της AEGEAN – ανακοίνωση την Τρίτη μια εξαιρετική προσφορά για προορισμούς εσωτερικού! Αεροπορικά από μόλις 19€! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση της προσφοράς, «πιστή στη δέσμευση να στηρίζει σε κάθε ευκαιρία την Ελληνική περιφέρεια και ιδιαίτερα τα απομακρυσμένα νησιά και περιοχές».

Αναζητήστε εισιτήρια με την προσφορά της OlympicAir από 19€ ΕΔΩ!

400.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις από 4 Απριλίου έως και τις 10 Απριλίου 2017. Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, θα πρέπει αυστηρά να κάνετε κράτηση τις παραπάνω ημερομηνίες. Τα ταξίδια που αφορά η προσφορά, θα πρέπει να είναι το χρονικό διάστημα μεταξύ 1 Μαϊου 2017 έως 30 Ιουνίου 2017 και από 1 Σεπτεμβρίου 2017 έως 24 Μαρτίου 2018.

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν με τα αεροσκάφη της OlympicAir και της Aegean – έτσι όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν μια πτήση υψηλού επιπέδου.

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης εσωτερικού, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να επισκεφθούν έναν από τους περισσότερους από 33 προορισμούς που είναι διαθέσιμοι στο δίκτυο της OlympicAir.

Πως θα εκμεταλλευτείτε την προσφορά

Όλες οι κρατήσεις που θα γίνουν μέσα από το Travelo.gr και αφορούν τις παραπάνω ημερομηνίες, αυτόματα θα έχουν την τιμή της προσφοράς.

Αναζητήστε εισιτήρια με την προσφορά της OlympicAir από 19€ ΕΔΩ!

Κάντε αναζήτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια που σας ενδιαφέρουν

Προσοχή: Η προσφορά ισχύει έως 10/04/2017 και για 400.000 θέσεις! Οπότε θα πρέπει να βιαστείτε καθώς μπορεί να εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις άμεσα!

Κοινοποιήστε το άρθρο στους φίλους σας!
  • 187
    Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *