Η Skyscanner είναι ένα διαδικτυακό travel agent που αναζητάει και βρίσκει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς και όλες τις εταιρείες. Είναι όμως η πιο φθηνή ιστοσελίδα;

Η σκυσκανερ έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό interface για τους χρήστες. Μέσα από αυτό το γραφικό περιβάλλον μπορείτε να αναζητήσετε πτήσεις για όποιο χρονικό διάστημα επιθυμείτε ή να αφήσετε το σύστημα να σας δείξει ποιές ημερομηνίες τα αεροπορικά εισητήρια που επιθυμείτε, για τον προορισμό σας, είναι πιο φθηνά! Έτσι εαν είστε ευέλικτοι όσον αφορά τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε αρκετές καλές προσφορές, δίχως να ψάχνετε κάθε ημερομηνία ξεχωριστά. Η sky scanner αντλεί πληροφορίες από αρκετές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και κάποιες Ελληνικές όπως το airshop.gr . Δεν πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό γραφείο αλλά για μια ιστοσελίδα που αναζητά αεροπορικά εισητήρια σε άλλες ιστοσελίδες, όπως το travelo.gr

 

fthina aeroporika

 

Περιλαμβάνει όλες τις εταιρείες, ακόμα και την Ryanair;

Η sky scanner περιλαμβάνει όλες τις εταιρείες στο κατάλογό της, ακόμα και τις low cost όπως easyjet, ryanair, wizz air,κτλ . Μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια ryanair μέσω της σκαι σκανερ. Προσέξτε όμως τις τιμές!(δείτε την επόμενη παράγραφο)

Είναι όμως φθηνά τα αεροπορικά εισιτήρια με την skyscanner;

Τα αεροπορικά με σκαισκανερ δεν είναι πάντα τα φθηνότερα που μπορείτε να βρείτε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μέσω της σκαι σκανερ τα αεροπορικά περνάνε από αρκετά “χέρια”. Από την άλλη όμως, αρκετές φορές τα αεροπορικά skyscanner έχουν αποδειχτεί τα φθηνότερα της αγοράς. Καλό είναι να κάνετε μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα της skyscanner και να ψάξετε για τα δικά σας εισιτήρια, στις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε. Πολύ πιθανόν να βρείτε καταπληκτικές προσφορές και τιμές που δεν περιμένατε – σε αυτήν την περίπτωση κλείστε άμεσα τα εισιτήρια!

Εναλλακτική αναζήτηση για φθηνά αεροπορικά εισητήρια

 

fthina aeroporika

 

Εαν δεν βρείτε τα εισιτήρια που αναζητάτε στην skyscanner, τότε σας προτείνουμε να ψάξετε στο Πετάς Travel ή στην airtickets. Η airshop αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφείο στην Ελλάδα. Οι τιμές που προσφέρει στα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα χαμηλές και αυτό συμβαίνει καθώς έχει άμεση πρόσβαση στις αεροπορικές εταιρείες λόγω της ιδιότητας μέλους της IATA. Αυτό εξασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα στον ταξιδιώτη όπως τρομερή ασφάλεια και εμπιστοσύνη στις συναλλαγές για αεροπορικά airtickets και επίσης τις καλύτερες δυνατές τιμές!

Skyscanner δρομολόγια

Η ScyScanner προσφέρει επιλογές για σχεδόν όλα τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρείων. Είτε αναζητάτε πτήσεις στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη είτε στην Κίνα, θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές στην σκάισκανερ. Το καλό με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ότι μπορείτε να την έχετε ως “βάση” για την αναζήτηση των πτήσεων και έπειτα μετά να κάνετε τη κράτησή σας κάποιο Ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο όπου θα έχετε καλύτερη τιμή και φυσικά ανώτερα ποιοτικές υπηρεσίες σε οτιδήποτε σας συμβεί.

Επικοινωνία με την Skyscanner – Τηλέφωνο Σκάισκανερ

Πολλοί επισκέπτες μας ρωτάνε πως θα επικοινωνήσουνε με την Skyscanner για κάποιο πρόβλημα στη κράτησή τους. Δυστυχώς η απάντηση εδώ είναι μόνο μεσω e-mail! Η Skyscanner δε προσφέρει άλλον τρόπο επικοινωνίας για τους πελάτες της, παρά μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτό είναι ακόμα ένας αρνητικός παράγοντας, ώστε να αποφύγετε την Sky Scanner για την έκδοση των αεροπορικών σας εισιτηρίων. Σίγουρα δε θα θέλατε να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι σας και να μην έχετε την αντίστοιχη υποστήριξη. Κάτι τέτοιο δε πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμβεί όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες είτε της Airtickets είτε του Petas Travel.

 

fthina aeroporika

 

Να προτιμήσω τελικά την sky scanner για αεροπορικά εισιτήρια;

Αυτό θα το κρίνετε εσείς από τα αποτελέσματα των αεροπορικών που θα δείτε! Εμείς σας ενημερώσαμε στο άρθρο πως η skyscanner ΔΕΝ προσφέρει τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια. Από την άλλη, προσφέρει μια πολύ ωραία πλατφόρμα, πλήρως responsive όπου μπορεί να σας βοηθήσει για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας και για απλή ενημερωτική χρήση σχετικά με τις πτήσεις και τις αεροπορικές εταιρείες!

Που θα βρω τότε τα φθηνότερα αεροπορικά εισητήρια;

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισητήρια θα τα βρείτε σε ιστοσελίδες που προσφέρουν όλες τις τιμές από όλες τις εταιρείες, δίχως να παρακρατούν προμήθεια χρήσης ή να αυξάνουν τη τιμή του εισιτηρίου(βάζοντας έμμεσα τη προμήθεια, στη τελική τιμή). Το Travelo προσφέρει αεροπορικά εισητήρια σε απευθείας τιμή με τις αεροπορικές εταιρείες, δίχως έξτρα προμήθεια ή χρεώσεις. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες, όπως την airtickets, την Aegean, OlympicAir, κ.ο.κ.

Πέρα από τη skyscanner,μπορείτε να προτιμήσετε για τα αεροπορικά σας εισιτήρια και την airtickets που προσφέρει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή εδώ και χρόνια!

Skyscanner ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Πέρα από αεροπορικά εισιτήρια, η Skyscanner προσφέρει επίσης φθηνά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, σχεδόν σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικιάσεων! Το μόνο που πρέπει να έχετε είναι πιστωτική κάρτα, καθώς ένα σημαντικό ποσό θα δεσμευτεί για εγγύηση (και θα σας επιστραφεί 6-7 ημέρες μετά την επιστροφή του αυτοκινήτου, σε άριστη κατάσταση).

Αν θέλετε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα, τότε η μόνη σας επιλογή η CarnMotion.

fthina aeroporika

* Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική γνώμη του travelo.gr και των συντακτών του, μετά από χρόνιες έρευνες και εκατοντάδες ταξίδια και αναζητήσεις. Δεν εκφράζουμε σε καμία περίπτωση τις επίσημες θέσεις των εταιρειών.