Ικαρια Αρμενιστής

Similar Posts

5 Comments

 1. Παρακαλώ παραθέσατε τα στοιχεία των συντακτών του άρθρου των οποίων τις προσωπικές απόψεις ως ισχυρίζεστε εκφράζει, καθώς η ανάρτηση του ως άνω ανυπόγραφου και χωρίς ημερομηνία κειμένου στον επίσης ανώνυμο ιστότοπό σας στοιχειοθετεί το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, το οποίο συνεπάγεται ποινική σας ευθύνη και γεννά εναντίον σας αστικες αξιώσεις αποζημίωσης, την ικανοποιηση των οποίων όσοι θίγονται από το παρόν άρθρο προτίθενται να επιδιώξουν.

  1. Κ.Τσαντίρη,

   Επειδή λογικά είστε απο το ομωνυμο μαρκετ, θέλετε να απαντησετε για τα γαλακτομικα που ειναι μεσα στον ηλιο στους 30c; Παρα να απειλειτε για μηνυσεις ταξιδιωτικα sites για πραγματα που εχουμε ζησει οι ιδιοι, προσωπικα (και μαλιστα επι 2 συνεχη χρονια).

   Αναμένουμε να μας ενημερώσετε ποια ειναι η συκοφαντική δυσφήμιση (δηλαδη το να εχουμε γραψει κατι που δεν ισχυει, με επιχειρηματα).

   Εμεις έχουμε παραθέσει εικόνες και στοιχεια με αποδείξεις. Αγαπάμε το νησί, το έχουμε επισκεφθεί 2 συνεχή χρονιές, αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν θα γράψουμε τα θετικα και τα αρνητικα όπως τα ζήσαμε συνολικά 30 ημέρες.

 2. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις σας ειναι ελλιπείς η μήπως γνωρίζετε και το χρόνο που τα προϊόντα παρέμειναν μέσα στον ήλιο στους 30c?Γιατι εγω άπο όσο γνωρίζω τα προϊόντα αυτά μεταφέρονται άμεσα στα ψυγεία του μαγαζιού.Πριν εκφράσετε δημόσια οποιοδήποτε άποψη σας καλό θα ήταν να τη διασταυρώνεται περισσότερο.Το ότι έχετε επισκεφτεί το νησί 2 συνεχόμενες χρόνιες,συνολικά 30 ημέρες δεν θεωρώ ότι σας κάνει να έχετε τεκμηριωμένη άποψη και όσο μάλλον να την εκφράζεται και δημόσια.

  1. Καθίσαμε το λιγότερο 30’ (ακριβώς απέναντι στο πεζούλι) και τα εμπορεύματα (τα ευπαθή γαλακτομικά) ήταν εκεί ακίνητα. Οπότε σίγουρα για το λιγότερο 30’ ήταν εκεί.

   Ειλικρινα κ.Αρετή, το θεωρείτε σωστό ευπαθή γαλακτομικά προιόντα να ειναι το λιγότερο 30’ στον ήλιο και την ζέστη;

 3. Ιδιαίτερα κατατοπιστικό το άρθρο σας. Να σας δώσουμε μια ιδέα? Αν αυτό είναι βέβαια εφικτό για εσάς, πιστεύουμε ότι θα βοηθούσε πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά αν συμπεριλαμβάνατε σχετικές πληροφορίες…. πχ: παραλίες κατάλληλες και με εύκολη πρόσβαση λόγω παιδιών, καταλύματα, μέσα συγκοινωνίας, ιδιαίτερες δράσεις (αν υπάρχουν βέβαια!) και ότι άλλο ίσως παρατηρούσατε.. Ευχαριστούμε.. Καλό καλοκαίρι 2019!

Comments are closed.