Travelo.grTravelo.gr
Forgot password?

Airtickets – αεροπορικά με την airtickets.gr

Airtickets – αεροπορικά εισιτήρια με την airtickets.gr

Κάντε κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια που σας ενδιαφέρουν, μέσα από την ασφαλή πλατφόρμα της airtickets.gr . Η airtickets είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισητηρια. Την εμπιστεύονται πάνω από 1000 πελάτες κάθε ημέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και απ΄όλο τον κόσμο.

airtickets

 


ή κάντε αναζήτηση στο αδελφάκι της airtickets, την TravelPlanet24!

 

Τα αεροπορικά εισητήρια που γίνονται κράτηση μέσα από την πλατφόρμα δεσμεύονται άμεσα με την πληρωμή σας, online! Μπορείτε να εκτυπώσετε το boarding pass ή να περάσετε τη κάρτα επιβίβασης στο κινητό σας.

Η airtickets διαθέτει αεροπορικά εισιτήρια για σχεδόν όλους τους προορισμούς και είναι αδειοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο από την IATA – αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα εμπορικά δρομολόγια και οι κρατήσεις γίνονται άμεσα και όχι μέσω τρίτων.airtickets αεροπορικά εισιτήρια

Η airtickets.gr προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε 15 χώρες, πέρα από την Ελλάδα. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2000 και έκτοτε, έχοντας στρατηγικά επενδύσει στο ίντερνετ και τις νέες τεχνολογίες, αυξάνει διαρκώς τον κύκλο εργασιών της.

Στην airtickets θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες αεροπορικές εταιρείες καθώς και low cost εταιρείες όπως η ryanair,  Wizzair, EasyJet,κ.α.

Πέρα από αεροπορικά εισιτήρια, στη φόρμα αναζήτησης μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα ξενοδοχεία καθώς και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ιστορία

Η εταιρεία είναι η νο1 εταιρεία στην Ελλάδα για αεροπορικά εισιτήρια. Θεωρείται η πιο καινοτόμα εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 και πλέον είναι πρωτοπόρος στο χώρο του online travel.

Με περισσότερα από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας η airtickets.gr σήμερα είναι ταυτόσημα έννοια με το χώρο του ταξιδίου και των online αεροπορικών. Βρίσκετε στη κορυφή των πωλήσεων στις σχετικές λίστες της IATA για τα αεροπορικά εισητήρια που εκδίδονται στην Ελλάδα.

Η airtickets προσφέρει μια μεγάλη προϊοντική βάση που περιλαμβάνει αεροπορικά, ακτοπλοϊκά και κρατήσεις ξενοδοχείων. Συνδυάζει μια μεγάλη τεχνολογική υπεροχή καθώς όλες οι κρατήσεις γίνονται online σε real time και τα συστήματά της ανανεώνονται άμεσα.

Μέσω των τοπικών καταλήξεων, η airtickets.gr προσφέρει ποιοτικές δραστηριότητες σε πάνω από 15 χώρες, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

Κάντε άμεσα κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια της airtickets στη καλύτερη τιμή της αγοράς

Συγχώνευση airtickets και travelplanet24

Το 2015 έγινε μια από τις μεγαλύτερες συγχωνεύσεις στο χώρο των διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων. Η airtickets αεροπορικά και το ταξιδιωτικό γραφείο travelplanet24 συγχωνεύτηκαν και με νέα στρατηγική έδρα τα γραφεία της πρώτης στο Σύνταγμα, η καινούργια εταιρεία με 300 άτομα εργατικό δυναμικό, είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια στην νοτιοανατολική Ευρώπη!

Η νέα εταιρεία μετά την ενοποίηση, θέτει πολύ υψηλούς στόχους. Έτσι, σύμφωνα με τα στελέχη της, ο στόχος για το 2018 είναι ο τζίρος να ξεπεράσει το 1,1 δισ. ευρώ – νούμερο πολύ μεγάλο για τα Ελληνικά δεδομένα (κοντά στο 0,5% του ΑΕΠ).

Η νέα εταιρεία που παρέχει αεροπορικά εισιτήρια έχει έδρα το κτήριο της αιτιψκετσ στη πλατεία Συντάγματος. Οι εργαζόμενοι ανέρχονται στους 300 με αυξητικούς ρυθμούς! Η εταιρεία επίσης διαθέτει γραφεία σε Ρωσία,Ρουμανία,Πολωνία,Τουρκία και Βραζιλία. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, πάνω από το 80% των κρατήσεων που γίνονται στην airtickets γίνονται από τις αγορές του εξωτερικού.

Μετά απ’αυτήν την ένωση, η καινούργια εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια και γενικά ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του χώρου!

Συγχαρητήρια airtickets.gr!

Διαδικασία κράτησης εισιτηρίων μέσω της air tickets

Η διαδικασία για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια μέσω της airtickets.gr είναι πολύ εύκολη. Αφού κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, από την φόρμα ανάζητησης πάνω πάνω, θα δειτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις πτήσεις για τον προορισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμό πτήσεων και εταιρειών έτσι ώστε να πετύχετε τη καλύτερη δυνατή τιμή. Κάποιες φορές ο συνδυασμός εταιρειών για μετάβαση και επιστροφή μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα ενώ άλλες φορές η επιλογή μιας εταιρείας και για τα 2 δρομολόγια, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού θα δείτε όλες τις επιλογές και θα επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας, προχωράτε στη κράτηση που πραγματοποιείται εύκολα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της αιρτιψετσ. Η τιμή είναι η καλύτερη που θα βρείτε στο διαδίκτυο – εγγυημένα! Εισάγετε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία των επιβατών καθώς και ό,τι άλλο εξτρά σας ζητάει και προχωράτε στη πληρωμή που γίνεται μέσω κάρτας – πιστωτικής ή χρεωστικής.

Online check in

Μέσα από το site της εταιρείας και συγκεκριμένα ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες για online check in. Εαν η εταιρεία σας δε βρίσκεται στη λίστα, τότε μπορεί να μην υποστηρίζει τη διαδικασία του online check in. Όλα τα check in γίνονται στο αντίστοιχο περιβάλλον της αεροπορικές εταιρείας.

Τα αεροπορικά εισιτήρια εκδίδονται άμεσα και λαμβάνεται όλες τις πληροφορίες στο email σας.

Καλό ταξίδι!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 20 votes
Brand Name
airtickets
Product Name
αεροπορικά εισιτήρια airtickets
Price
EUR 9.99
Product Availability
Available in Stock
Open

Αεροπορικά στη καλύτερη τιμή! - Δείτε ΕΔΩ!