airtickets αεροπορικά εισιτήρια Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια air tickets

airtickets αεροπορικά εισητήρια

Κάντε κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια airtickets μέσα από την ασφαλή πλατφόρμα της airtickets.gr . Η airtickets είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια. Την εμπιστεύονται πάνω από 1000 πελάτες κάθε ημέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και απ΄όλο τον κόσμο.

airtickets

Εναλλακτική φόρμα αναζήτησης φθηνών αεροπορικών με την ιστοσελίδα Petas.gr – ΕΔΩ

Τα αεροπορικά εισιτήρια που γίνονται κράτηση μέσα από την air tickets δεσμεύονται άμεσα με την πληρωμή σας, online! Μπορείτε να εκτυπώσετε το boarding pass ή να περάσετε τη κάρτα επιβίβασης στο κινητό σας.

Η airtickets προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για σχεδόν όλους τους προορισμούς και είναι αδειοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο από την IATA – αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα εμπορικά δρομολόγια και οι κρατήσεις γίνονται άμεσα και όχι μέσω τρίτων.

airtickets προσφορές

Η airtickets.gr προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε 15 χώρες, πέρα από την Ελλάδα. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2000 και έκτοτε, έχοντας στρατηγικά επενδύσει στο ίντερνετ και τις νέες τεχνολογίες, αυξάνει διαρκώς τον κύκλο εργασιών της.

Στην airtickets θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες αεροπορικές εταιρείες καθώς και low cost εταιρείες όπως αεροπορικά εισιτήρια της εταιρείας ryanair,  Wizzair, EasyJet,κ.α.

Καθημερινά θα βρείτε δεκάδες προσφορές και ευκαιρίες, τόσο για αεροπορικά airtickets εσωτερικού όσο και πτήσεις εξωτερικού. Όλες οι προσφορές δημοσιεύονται και εδώ, στην ιστοσελίδα του Travelo, όπως και στην σελίδα μας στο Facebook

Ιστορία

Η εταιρεία είναι πλέον νο1 στην Ελλάδα για αεροπορικά εισητήρια. Θεωρείται η πλέον καινοτόμα εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 και πλέον είναι πρωτοπόρος στο χώρο του online travel.

Με περισσότερα από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας η airtickets.gr σήμερα είναι ταυτόσημη έννοια με το χώρο του ταξιδίου και των online αεροπορικών. Βρίσκετε στη κορυφή των πωλήσεων στις σχετικές λίστες της IATA για τα αεροπορικά εισητήρια που εκδίδονται στην Ελλάδα.

Η airtickets προσφέρει μια μεγάλη προϊοντική βάση που περιλαμβάνει αεροπορικά, ακτοπλοϊκά και κρατήσεις ξενοδοχείων. Συνδυάζει μια μεγάλη τεχνολογική υπεροχή καθώς όλες οι κρατήσεις γίνονται online σε real time και τα συστήματά της ανανεώνονται άμεσα.

Μέσω των τοπικών καταλήξεων, η airtickets.gr προσφέρει ποιοτικές δραστηριότητες σε πάνω από 15 χώρες, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

Συγχώνευση airtickets και travelplanet24

Το 2015 έγινε μια από τις μεγαλύτερες συγχωνεύσεις στο χώρο των διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων. Η airtickets αεροπορικά και το ταξιδιωτικό γραφείο travelplanet24 συγχωνεύτηκαν και με νέα στρατηγική έδρα τα γραφεία της πρώτης στο Σύνταγμα, η καινούργια εταιρεία με 300 άτομα εργατικό δυναμικό, είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια στην νοτιοανατολική Ευρώπη!
Η νέα εταιρεία μετά την ενοποίηση, θέτει πολύ υψηλούς στόχους. Έτσι, σύμφωνα με τα στελέχη της, ο στόχος για το 2018 είναι ο τζίρος να ξεπεράσει το 1,1 δισ. ευρώ – νούμερο πολύ μεγάλο για τα Ελληνικά δεδομένα (κοντά στο 0,5% του ΑΕΠ).

Η νέα εταιρεία που παρέχει αεροπορικά εισιτήρια έχει έδρα το κτήριο της αιρτιψκετσ στη πλατεία Συντάγματος. Οι εργαζόμενοι ανέρχονται στους 300 με αυξητικούς ρυθμούς! Η εταιρεία επίσης διαθέτει γραφεία σε Ρωσία,Ρουμανία,Πολωνία,Τουρκία και Βραζιλία. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, πάνω από το 80% των κρατήσεων που γίνονται στην airtickets γίνονται από τις αγορές του εξωτερικού.
Μετά απ’αυτήν την ένωση, η καινούργια εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια και γενικά ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του χώρου!
Συγχαρητήρια airtickets.gr!

Κάντε ΕΔΩ άμεσα κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια της air tickets στη καλύτερη τιμή της αγοράς

Διαδικασία κράτησης εισιτηρίων μέσω της air tickets

Η διαδικασία για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια μέσω της αιρτικετς είναι πολύ εύκολη. Αφού κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, από την φόρμα ανάζητησης πάνω πάνω, θα δειτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις πτήσεις για τον προορισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμό πτήσεων και εταιρειών έτσι ώστε να πετύχετε τη καλύτερη δυνατή τιμή. Κάποιες φορές ο συνδυασμός εταιρειών για μετάβαση και επιστροφή μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα ενώ άλλες φορές η επιλογή μιας εταιρείας και για τα 2 δρομολόγια, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού θα δείτε όλες τις επιλογές και θα επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας, προχωράτε στη κράτηση που πραγματοποιείται εύκολα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της αιρτιψκετσ. Η τιμή είναι η καλύτερη που θα βρείτε στο διαδίκτυο – εγγυημένα! Εισάγετε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία των επιβατών καθώς και ό,τι άλλο εξτρά σας ζητάει και προχωράτε στη πληρωμή που γίνεται μέσω κάρτας – πιστωτικής ή χρεωστικής.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαδικασία κράτησης των αεροπορικών σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό κράτησης airtickets που έχουμε φτιάξει βήμα – βήμα ώστε να σας βοηθήσει ή επίσης να σχολιάσετε κάτω από τον οδηγό με το πρόβλημά σας και άμεσα θα σας απαντήσουμε ώστε να σας βοηθήσουμε!

 

Online check in

Μέσα από το site της εταιρείας και συγκεκριμένα ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες για online check in. Εαν η εταιρεία σας δε βρίσκεται στη λίστα, τότε μπορεί να μην υποστηρίζει τη διαδικασία του online check in. Όλα τα check in γίνονται στο αντίστοιχο περιβάλλον της αεροπορικές εταιρείας.
Τα αεροπορικά εισιτήρια εκδίδονται άμεσα και λαμβάνεται όλες τις πληροφορίες στο email σας.

 

 

Καλό ταξίδι!