airtickets

airtickets αεροπορικά εισητήρια

Κάντε κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια airtickets μέσα από την ασφαλή πλατφόρμα της airtickets.gr . Η airtickets είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια. Την εμπιστεύονται πάνω από 1000 πελάτες κάθε ημέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και απ΄όλο τον κόσμο.

airtickets


Τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που γίνονται κράτηση μέσα από την air tickets δεσμεύονται άμεσα με την πληρωμή σας, online! Μπορείτε να εκτυπώσετε το boarding pass ή να περάσετε τη κάρτα επιβίβασης στο κινητό σας.

Η airtickets προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για σχεδόν όλους τους προορισμούς και είναι αδειοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο από την IATA – αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα εμπορικά δρομολόγια και οι κρατήσεις γίνονται άμεσα και όχι μέσω τρίτων.

airtickets προσφορές

Στις προσφορές της ιστοσελίδας μας θα βρείτε φθηνά airtickets προς όλους τους προορισμούς και με όλες τις αεροπορικές εταιρείες όπως αεροπορικά εισιτήρια Ryanair, easyjet, wizzair,κ.α.

Καταγράφουμε όλες τις σημαντικές airtickets προσφορές και σας τις προσφέρουμε καθημερινά με σκοπό να εξοικονομήσετε χρήματα από τα αεροπορικά σας εισιτήρια!

Καθημερινά θα βρείτε δεκάδες προσφορές και ευκαιρίες, τόσο για αεροπορικά air tickets εσωτερικού όσο και πτήσεις εξωτερικού. Όλες οι προσφορές δημοσιεύονται και εδώ, στην ιστοσελίδα του Travelo, όπως και στην σελίδα μας στο Facebook

Οι προσφορές συνήθως κρατάνε μερικές ημέρες ενώ ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο 8μήνο. Οπότε θα πρέπει να προλάβετε την προσφορά και να κάνετε άμεσα κράτηση για τα δικά σας φθηνά airtickets.

Ιστορία

Μια από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι η airtickets.gr και είναι πλέον νο1 στην Ελλάδα για αεροπορικά εισητήρια. Θεωρείται η πλέον καινοτόμα εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 και πλέον είναι πρωτοπόρος στο χώρο του online travel.

Με περισσότερα από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας σήμερα είναι ταυτόσημη έννοια με το χώρο του ταξιδίου και των online αεροπορικών. Βρίσκετε στη κορυφή των πωλήσεων στις σχετικές λίστες της IATA για τα αεροπορικά εισητήρια που εκδίδονται στην Ελλάδα.

Η airtickets προσφέρει μια μεγάλη προϊοντική βάση που περιλαμβάνει αεροπορικά, ακτοπλοϊκά και κρατήσεις ξενοδοχείων. Συνδυάζει μια μεγάλη τεχνολογική υπεροχή καθώς όλες οι κρατήσεις γίνονται online σε real time και τα συστήματά της ανανεώνονται άμεσα.

Μέσω των τοπικών καταλήξεων, η airtickets.gr προσφέρει ποιοτικές δραστηριότητες σε πάνω από 15 χώρες, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

Τρόπος πληρωμής – Πως πληρώνω

Ο τρόπος πληρωμής για τα airtickets που εκδίδετε μέσω ίντερνετ είναι μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό σε ορισμένα δρομολόγια και συγκεκριμένες εταιρείες. Εάν επιλέξετε τη κατάθεση, τότε οι θέσεις σας δεσμεύονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό της κράτησής σας – σε διαφορετική περίπτωση τα αεροπορικά εισιτήρια ακυρώνονται!

 

Αλλαγή στοιχείων σε κράτηση airtickets

Εάν χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή στα στοιχεία της κράτησή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την αιρτικετς ή με την αντίστοιχη εταιρεία που κάνατε την κράτηση. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Οι αλλαγές συνήθως εντός 24 ωρών γίνονται χωρίς χρέωση.

 

Airtickets Ryanair

Προσφέρουμε airtickets αεροπορικά με όλες τις εταιρείες, ακόμα και τις low cost. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επιλεγμένους συνεργάτες τους οποίους έχουμε επαληθεύσει και μπορούν με αξιοπιστία να σας προσφέρουν υπηρεσίες για το ταξίδι σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε airtickets Ryanair ώστε να κλείσετε εισιτήρια με την νο1 low cost εταιρεία στην Ευρώπη!

 

Airtickets Vodafone

Σε συνεργασία με την Vodafone, η εταιρεία airtickets προσφέρει έκπτωση 10€ σε κάθε κράτηση μέσω του προγράμματος Vodafone Thank you. Στείλτε sms τη λέξη «Airtickets” στο 54646 και αποκτήστε το μοναδικό κωδικό, άμεσης έκπτωσης 10€!

Αναζητήστε τώρα τα πιο φθηνά αεροπορικά airtickets και εξοικονομήστε εξτρά έκπτωση από την Vodafone και την air tickets!

airtickets

Διαδικασία κράτησης εισιτηρίων air tickets

Η διαδικασία για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια μέσω της αιρτικετς που συνεργαζόμαστε είναι πολύ εύκολη. Αφού κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ, ή από την φόρμα ανάζητησης πιο πάνω, θα δειτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις πτήσεις για τον προορισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμό πτήσεων και εταιρειών έτσι ώστε να πετύχετε τη καλύτερη δυνατή τιμή. Κάποιες φορές ο συνδυασμός εταιρειών για μετάβαση και επιστροφή μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα ενώ άλλες φορές η επιλογή μιας εταιρείας και για τα 2 δρομολόγια, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού θα δείτε όλες τις επιλογές και θα επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας, προχωράτε στη κράτηση που πραγματοποιείται εύκολα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της αιρτιψκετσ. Η τιμή είναι η καλύτερη που θα βρείτε στο διαδίκτυο – εγγυημένα! Εισάγετε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία των επιβατών καθώς και ό,τι άλλο εξτρά σας ζητάει και προχωράτε στη πληρωμή που γίνεται μέσω κάρτας – πιστωτικής ή χρεωστικής.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαδικασία κράτησης των αεροπορικών σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό κράτησης air tickets που έχουμε φτιάξει βήμα – βήμα ώστε να σας βοηθήσει ή επίσης να σχολιάσετε κάτω από τον οδηγό με το πρόβλημά σας και άμεσα θα σας απαντήσουμε ώστε να σας βοηθήσουμε!

 

Online check in

Μέσα από το site που πραγματοποίησατε την τελική κράτηση ή από την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε online check in. Εαν η εταιρεία σας δε βρίσκεται στη λίστα, τότε μπορεί να μην υποστηρίζει τη διαδικασία του online check in. Όλα τα check in γίνονται στο αντίστοιχο περιβάλλον της αεροπορικής εταιρείας.
Τα αεροπορικά εισιτήρια εκδίδονται άμεσα και λαμβάνεται όλες τις πληροφορίες στο email σας.

 

Ποια εταιρεία να επιλέξω;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα ποια αεροπορική εταιρεία ή τουριστικό γραφεία να επιλέξετε για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

Εμείς σας προτείνουμε όλες τις επιβεβαιωμένες επιλογές που έχετε – δηλαδή ταξιδιωτικά γραφεία που τα έχουμε δοκιμάσει και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Μέσα στο Blog μας θα βρείτε επίσης αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από τις εμπειρίες μας από αεροπορικές εταιρείες καθώς και επιλογές για νέα ταξίδια και προορισμούς.

 

Με εκατοντάδες ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορούμε με βεβαιότητα να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το επόμενό σας ταξίδι!

 

Καλό ταξίδι!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 33 votes
Brand Name
airtickets
Product Name
αεροπορικά εισιτήρια airtickets
Price
EUR 9.90
Product Availability
Available in Stock