airtickets

airtickets αεροπορικά εισητήρια

Κάντε κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια airtickets μέσα από την ασφαλή πλατφόρμα της airtickets.gr . Η airtickets είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια. Την εμπιστεύονται πάνω από 1000 πελάτες κάθε ημέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και απ΄όλο τον κόσμο.

airtickets

Ή αναζητήστε στην Airshop :

Τα αεροπορικά εισιτήρια που γίνονται κράτηση μέσα από την air tickets δεσμεύονται άμεσα με την πληρωμή σας, online! Μπορείτε να εκτυπώσετε το boarding pass ή να περάσετε τη κάρτα επιβίβασης στο κινητό σας.

Η airtickets προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για σχεδόν όλους τους προορισμούς και είναι αδειοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο από την IATA – αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα εμπορικά δρομολόγια και οι κρατήσεις γίνονται άμεσα και όχι μέσω τρίτων.

airtickets προσφορές

Η airtickets.gr προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε 15 χώρες, πέρα από την Ελλάδα. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2000 και έκτοτε, έχοντας στρατηγικά επενδύσει στο ίντερνετ και τις νέες τεχνολογίες, αυξάνει διαρκώς τον κύκλο εργασιών της.

Στην airtickets θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες αεροπορικές εταιρείες καθώς και low cost εταιρείες όπως αεροπορικά εισιτήρια με την ryanair,  Wizzair, EasyJet,κ.α.

Καθημερινά θα βρείτε δεκάδες προσφορές και ευκαιρίες, τόσο για αεροπορικά airtickets εσωτερικού όσο και πτήσεις εξωτερικού. Όλες οι προσφορές δημοσιεύονται και εδώ, στην ιστοσελίδα του Travelo, όπως και στην σελίδα μας στο Facebook

Ιστορία

Η εταιρεία είναι πλέον νο1 στην Ελλάδα για αεροπορικά εισητήρια. Θεωρείται η πλέον καινοτόμα εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 και πλέον είναι πρωτοπόρος στο χώρο του online travel.

Με περισσότερα από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας η airtickets.gr σήμερα είναι ταυτόσημη έννοια με το χώρο του ταξιδίου και των online αεροπορικών. Βρίσκετε στη κορυφή των πωλήσεων στις σχετικές λίστες της IATA για τα αεροπορικά εισητήρια που εκδίδονται στην Ελλάδα.

Η airtickets προσφέρει μια μεγάλη προϊοντική βάση που περιλαμβάνει αεροπορικά, ακτοπλοϊκά και κρατήσεις ξενοδοχείων. Συνδυάζει μια μεγάλη τεχνολογική υπεροχή καθώς όλες οι κρατήσεις γίνονται online σε real time και τα συστήματά της ανανεώνονται άμεσα.

Μέσω των τοπικών καταλήξεων, η airtickets.gr προσφέρει ποιοτικές δραστηριότητες σε πάνω από 15 χώρες, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

Airtickets επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την airtickets στο τηλέφωνο 210.6074000 ή μέσω e-mail, από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Airtickets τρόπος πληρωμής – Πως πληρώνω

Ο τρόπος πληρωμής στην air tickets είναι μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό σε ορισμένα δρομολόγια. Εάν επιλέξετε τη κατάθεση, τότε οι θέσεις σας δεσμεύονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό της κράτησής σας.

Αλλαγή στοιχείων στην airtickets

Εάν χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή στα στοιχεία της κράτησή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την αιρτικετς ή με την αεροπορική που κάνατε την κράτηση. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Airtickets Ryanair

Η airtickets.gr προσφέρει αεροπορικά εισητήρια για όλες τις εταιρείες – συμπεριλαμβανομένου και της νο1 Ευρωπαϊκής εταιρείας χαμηλού κόστους, Ryanair. Ανακαλύψτε στη σελίδα της εταιρείας τα πιο φθηνά εισιτήρια Ryanair!

Airtickets Vodafone

Σε συνεργασία με την Vodafone, η airtickets προσφέρει έκπτωση 10€ σε κάθε κράτηση μέσω του προγράμματος Vodafone Thank you. Στείλτε sms τη λέξη «Airtickets” στο 54646 και αποκτήστε το μοναδικό κωδικό, άμεσης έκπτωσης 10€!

Προσφορές airtickets

Αρκετές φορές τόσο η αιρτιψκετς όσο και οι αεροπορικές εταιρείες, προσφέρουν αεροπορικά εισιτήρια σε καταπληκτικές προσφορές. Για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μη χάνετε καμία προσφορά, να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας όπου ανακοινώνουμε όλες τις προσφορές!

Κάντε ΕΔΩ άμεσα κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια στη καλύτερη τιμή της αγοράς

Διαδικασία κράτησης εισιτηρίων μέσω της air tickets

Η διαδικασία για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια μέσω της αιρτικετς είναι πολύ εύκολη. Αφού κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, από την φόρμα ανάζητησης πάνω πάνω, θα δειτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις πτήσεις για τον προορισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε συνδυασμό πτήσεων και εταιρειών έτσι ώστε να πετύχετε τη καλύτερη δυνατή τιμή. Κάποιες φορές ο συνδυασμός εταιρειών για μετάβαση και επιστροφή μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα ενώ άλλες φορές η επιλογή μιας εταιρείας και για τα 2 δρομολόγια, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού θα δείτε όλες τις επιλογές και θα επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας, προχωράτε στη κράτηση που πραγματοποιείται εύκολα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της αιρτιψκετσ. Η τιμή είναι η καλύτερη που θα βρείτε στο διαδίκτυο – εγγυημένα! Εισάγετε τα στοιχεία σας, τα στοιχεία των επιβατών καθώς και ό,τι άλλο εξτρά σας ζητάει και προχωράτε στη πληρωμή που γίνεται μέσω κάρτας – πιστωτικής ή χρεωστικής.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαδικασία κράτησης των αεροπορικών σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό κράτησης που έχουμε φτιάξει βήμα – βήμα ώστε να σας βοηθήσει ή επίσης να σχολιάσετε κάτω από τον οδηγό με το πρόβλημά σας και άμεσα θα σας απαντήσουμε ώστε να σας βοηθήσουμε!

Online check in

Μέσα από το site της εταιρείας και συγκεκριμένα ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες για online check in. Εαν η εταιρεία σας δε βρίσκεται στη λίστα, τότε μπορεί να μην υποστηρίζει τη διαδικασία του online check in. Όλα τα check in γίνονται στο αντίστοιχο περιβάλλον της αεροπορικές εταιρείας.
Τα αεροπορικά εισιτήρια εκδίδονται άμεσα και λαμβάνεται όλες τις πληροφορίες στο email σας.

Έργα στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αεροπορικά airtickets

Όπως έχουμε ήδη γράψει στο blog μας, στο αεροδρόμιο Μακεδονία διενεργούνται έργα αναβάθμισης των 2 διαδρόμων προσγειωαπογειώσεων. Γι’αυτό το λόγο, αρκετές εταιρείες έχουν επιλέξει να πετάνε από άλλα αεροδρόμια, όπως της Καβάλας, καθώς πιστεύουν ότι είτε δε πληρούνται τα όρια ασφαλείας είτε θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να προκληθεί λόγω καιρού,κτλ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Η airtickets, συνεχίζει να προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια με βάση το επίσημο πρόγραμμα της κάθε αεροπορικής εταιρείας. Εάν η εταιρεία έχει ακόμα στη βάση δεδομένων ότι πετάει προς/από Θεσσαλονίκη, ενώ πετάει από Καβάλα, τότε θα σας εμφανιστεί ακόμα η Θεσσαλονίκη ως προορισμός.

Εάν η αεροπορική εταιρεία έχει ανανεώσει τη βάση της, τότε όταν επιλέγετε Θεσσαλονίκη, θα σας ενημερώνει για τις πτήσεις που πλέον γίνονται από την Καβάλα.

Οι αεροπορικές που επιλέγουν την Καβάλα για το επόμενο διάστημα είναι η EasyJet, EuroWings καθώς και WizzAir.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε τόσο από το Blog του Travelo.gr όσο και από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες.

 

Καλό ταξίδι!