Αεροπορικά εισιτήρια – Airtickets
Αν αναζητάτε αεροπορικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!

Εδώ θα σας δείξουμε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής και πως μπορείτε να τα αποκτήσετε!

 

Τι είναι τα αεροπορικά τελευταίας στιγμής

Τα αεροπορικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής είναι τα εισιτήρια εκείνα που εκδίδονται για μια πτήση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 96 ώρες.

Είτε πρόκειται για μια απόφαση που λάβατε γρήγορα λόγω των καταστάσεων είτε περιμένατε να πέσουν οι τιμές για να κάνετε κράτηση στα αεροπορικά εισητήρια, τα εισιτήρια τελευταίας στιγμής είναι εδώ και μπορείτε να κάνετε κράτηση!

Τα αεροπορικά τελευταίας στιγμής υπάρχουν σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες – ακόμα κι αν έχουν εξαντληθεί οι διαθέσιμες θέσεις!

 

Πως γίνεται αυτό όμως;

Με το γνωστό “overselling” των αεροπορικών εταιρειών – πουλάνε δηλαδή παραπάνω αεροπορικά εισιτήρια απ’ότι τις διαθέσιμες θέσεις που έχουν, καθώς υπολογίζουν ότι ένα ποσοστό δεν θα εμφανιστεί τελικά στο αεροδρόμιο για να πετάξει.

 

Τι θα γίνει όμως αν παρουσιαστούν όλοι οι επιβάτες;

Τότε η αεροπορική εταιρεία θα ψάξει για εθελοντές, με σκοπό να τους αποζημίωση και να ταξιδέψουν με άλλη πτήση της εταιρείας για τον προορισμό τους.

Έτσι καλύπτεται και η ζήτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής!

 

Που υπάρχουν αεροπορικά προσφορές;

Σε ότι αφορά τα αεροπορικά προσφορές τελευταίας στιγμής, αυτά παρατηρούνται σε δρομολόγια με χαμηλή ζήτηση και πληρότητα.

Αν δηλαδή ένα δρομολόγιο δεν έχει μεγάλη πληρότητα μέχρι 1-2 ημέρες πριν την αναχώρηση, τότε είναι πολύ πιθανόν η αεροπορική εταιρεία να κατεβάσει τις τιμές ώστε να το αεροπλάνο να γεμίσει επιβάτες και να μην ταξιδέψει άδειο.

Το μεγαλύτερο κόστος και χασούρα για μια αεροπορική εταιρεία, είναι να ταξιδεύουν τα αεροπλάνα της άδεια και με χαμηλή πληρότητα.

Γι’αυτό το λόγο, μέσω των αυτόματων συστημάτων που παρακολουθούν την ζήτηση στα δρομολόγια, κάθε αεροπορική εταιρεία μπορεί να κατεβάσει τις τιμές στα εισιτήρια αν μερικές ώρες πριν την αναχώρηση δεν υπάρχει η απαιτούμενη πληρότητα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε αεροπορικά προσφορές τελευταίας στιγμής και να εκμεταλλευτείτε την συγκυρία με καταπληκτικές τιμές!

 

Με ποιες αεροπορικές εταιρείες μπορείτε να βρείτε εισιτήρια σε προσφορά;

Σχεδόν με όλες τις αεροπορικές εταιρείες μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε προσφορά.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, τόσο η εταιρεία Aegean όσο και η Ιρλανδική Ryanair πραγματοποιούν συχνά πυκνά καταπληκτικές προσφορές τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.

Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να βρείτε αεροπορικά τελευταίας στιγμής από μόλις 5€ ανά δρομολόγιο!

 

Πως θα μαθαίνετε όλες τις προσφορές;

Για να μαθαίνετε όλες τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών, τόσο της τελευταίας στιγμής όσο και πιο νωρίς, θα πρέπει να εγγραφείτε στο newsletter μας καθώς και να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook.

Εκεί αναρτώνται όλες οι προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και των ταξιδιωτικών γραφείων άμεσα – μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες!

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε άμεσα κράτηση για τα αεροπορικά εισιτήρια που θέλετε, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και στη μέγιστη προσφορά.

 

Πως μπορείτε να αποκτήσετε τα αεροπορικά εισιτήρια που είναι σε προσφορά;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα αεροπορικά που είναι σε προσφορά μέσα από την φόρμα που βρίσκεται στο άνω μέρος της σελίδας μας.

Από εκεί θα μεταφερθείτε στις σελίδες των συνεργατών μας όπου θα βρείτε όλα τα φθηνά εισιτήρια καθώς και αεροπορικά προσφορές τελευταίας στιγμής.