Η Μυτιλήνη διαθέτει το σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» και συνδέεται τόσο με την Αθήνα όσο και με την Θεσσαλονίκη με καθημερινές και εβδομαδιαίες πτήσεις αντίστοιχα.

Κατά την τουριστική περίοδο, υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Μυτιλήνη προς την Κρήτη καθώς και με τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από την AegeanAirlines, την Astraκαθώς και την SkyExpressπου εξυπηρετεί συνήθως άγονες γραμμές.

Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες η κίνηση στο αεροδρόμιο του νησιού είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς υπάρχουν και δεκάδες πτήσεις charterπου καταφθάνουν από όλα τα μέρη της Ευρώπης.

Τα αεροπορικά εισιτήρια μέσα από το Travelo για Μυτιλήνη είναι αρκετά οικονομικά, αρκεί να τα κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν την άφιξή σας – αν θέλετε να ταξιδέψετε χειμώνα στο νησί, τότε θα δείτε ότι τα αεροπορικά για Μυτιλήνη είναι ιδιαίτερα οικονομικά, αποτέλεσμα της χαμηλής ζήτησης.

 

Αεροπορικά εισητήρια για Μυτιλήνη Aegean

Η Aegean πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από την Μυτιλήνη προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Οι πτήσεις γίνονται σε συνεργασία με την Olympicair ενώ τα εισιτήρια Aegean μπορείτε να τα εκδώσετε online μέσα από την ιστοσελίδα μας, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Μέσω του Ελευθέριος Βενιζέλος ως ενδιάμεσος σταθμός, από την Μυτιλήνη μπορείτε να ταξιδέψετε σε δεκάδες προορισμούς τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού που συμπεριλαμβάνονται στο δίκτυο της AegeanAirlines.

Η πτήση από Μυτιλήνη για Θεσσαλονίκη διαρκεί περίπου 50 λεπτά και πραγματοποιείται σχεδόν 3 φορές την εβδομάδα.

Αντίστοιχα, η πτήση από και προς την Αθήνα από την Μυτιλήνη διαρκεί 40 λεπτά και πραγματοποιείται καθημερινά με 3 δρομολόγια – και τις ημέρες αιχμής με περισσότερα.

Οι πτήσεις της Aegeanπραγματοποιούνται είτε μέσω των αεροσκαφών της Olympicair(ελικοφόρα αεροπλάνα) είτε μέσω του στόλου της Aegean Airlines με Airbus A320.

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη Άστρα

Η Astra Airlines πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από και προς το νησί της Λέσβου και την Μυτιλήνη.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία πετάει από την Μυτιλήνη προς τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία και αντίστροφα.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα και η διάρκεια της πτήσης είναι στη μια ώρα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη με την Astra Airlines ξεκινάνε από ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, από μόλις 35€.

Μεγάλο ρόλο στην τελική τιμή του εισιτηρίου παίζει η εποχή που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε καθώς και πότε θα αγοράσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια – όσο πιο νωρίς κάνετε κράτηση για τα εισιτήρια, τόσο πιο χαμηλές τιμές θα κερδίσετε!

Σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού η AstraAirlines σας δίνει το δικαίωμα να έχετε ως μια αποσκευή βάρους έως 15 κιλών ανά επιβάτη.

Επίσης μπορείτε να έχετε μια χειραποσκευή βάρους έως 7 κιλών μαζί σας στην καμπίνα του αεροσκάφους.

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη προσφορές

Ανά διαστήματα τόσο η Aegean όσο και η Astra βγάζουν προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη, με σκοπό να προσελκύσουν νέους ταξιδιώτες.

Οι προσφορές συνήθως γίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και είναι περιορισμένης διάρκειας και για περιορισμένες θέσεις.

Τις περισσότερες φορές οι προσφορές των εταιρειών διαρκούν 2-3 ημέρες – για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες προσφορές μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook ή να γραφτείτε στο newsletterόπου σας ενημερώνουμε πάντα για τις τελευταίες προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια.

Όταν υπάρχει προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη, συνήθως αυτή κυμαίνεται στα 19€ / εισιτήριο (προσφορές Aegean) για πτήσεις προς την Μυτιλήνη και τα 49€ για πτήσεις από τη Μυτιλήνη προς την Αθήνα.

Με καλό και σωστό προγραμματισμό θα βρείτε αρκετές προσφορές στα αεροπορικά για Μυτιλήνη – αρκεί να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή για φθηνές πτήσεις και ναύλους!

 

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Μυτιλήνη

Κάντε κράτηση για φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Μυτιλήνη μέσα από την ιστοσελίδα μας και αξιοποιήστε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που σας προσφέρουμε.

Τα εισιτήρια για Μυτιλήνη μπορείτε να τα κάνετε κράτηση και να τα πληρώσετε onlineκαι να παραλάβετε άμεσα στο emailσας την κάρτα επιβίβασης και τις πληροφορίες του Checkin.

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Μυτιλήνη

Αν ταξιδέψετε αεροπορικώς στην Μυτιλήνη, σίγουρα θα χρειαστεί να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο έτσι ώστε να την χαρείτε και να απολαύσετε όλες τις παραλίες του νησιού.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και εγγύηση είναι μονόδρομος όταν δε θέλετε να δεσμεύσετε ένα σημαντικό ποσό από την πιστωτική σας κάρτα ή αν δεν διαθέτετε πιστωτική!

Βλέπετε το επιθυμητό αυτοκίνητο που θέλετε και κάνετε άμεσα κράτηση online, δίχως να έχετε πιστωτική!

Έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια και το παραλαμβάνετε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, αμέσα μόλις φτάσετε!