Η Καλαμάτα συνδέεται με το διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, με 3 πτήσεις την εβδομάδα μέσω της αεροπορικής Aegean Airlines και το δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air.

Η πτήση διαρκεί περίπου 1 ώρα και συνήθως πραγματοποιείται με αεροσκάφη της Olympic Air τύπου Dash 400 – τα γνωστά και αξιόπιστα ελικοφόρα της εταιρείας.

Βρες τώρα στο Travelo φθηνές πτήσεις Καλαμάτα Θεσσαλονίκη και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για το ταξίδι σου!

[columns size=”1/2″ last=”false”]

Αεροδρόμια Καλαμάτας – Θεσσαλονίκης

Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που βρίσκεται 9 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Είναι ένα σχετικά μικρό αεροδρόμιο με μόλις 4 θέσεις για στάθμευση αεροσκαφών.

Λόγω της αύξησης του τουρισμού στην Πελοπόννησο και την ολοένα αυξητική ροή τουριστών, το αεροδρόμιο ήδη σκέφτεται τρόπους ανάπτυξης και επέκτασης.

Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας το χειμώνα έχει ειδικό ωράριο που τροποποιείται ανάλογα τις προγραμματισμένες πτήσεις που είναι να δεχτεί.

Για παράδειγμα μερικές ημέρες μπορεί να είναι ανοιχτό μόνο 4 ώρες το μεσημέρι, καθώς τότε είναι προγραμματισμένο να δεχτεί δρομολόγια!

Από την άλλη, το διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία βρίσκεται 17χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης και δέχεται εκατοντάδες πτήσεις κάθε ημέρα, με την κορύφωση να βρίσκεται τους καλοκαιρινούς μήνες που εξυπηρετεί επίσης και τους εκδρομείς της Χαλκιδικής.

[/columns]

[columns size=”1/2″ last=”true”]

Αεροπορικές εταιρείες για την πτήση Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα το πραγματοποιεί αποκλειστικά η Aegean Airlines και βρίσκεται στο δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air. Καμία άλλη εταιρεία δεν εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Από εξωτερικό, η Καλαμάτα δέχεται πτήσεις από την Lauda Motion από τη Βιέννη, την Transavia από το Άμστερνταμ καθώς και από άλλες αεροπορικές.

Για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια Καλαμάτα Θεσσαλονίκη, αρκεί η αναζήτησή τους στη φόρμα στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας μας!

Άμεσα θα βρείτε τη χαμηλότερη τιμή και να προβείτε σε κράτηση των αεροπορικών!

[/columns]

[columns size=”1/2″ last=”false”]

Πότε είναι πιο φθηνά τα αεροπορικά Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα;

Αν θέλετε να κάνετε την πιο φθηνή κράτηση αεροπορικών, τότε η πιο χαμηλή περίοδος είναι το χειμώνα, τότε που οι τιμές βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο της σεζόν.

Το καλοκαίρι και λόγω της τουριστικής σεζόν, οι τιμές είναι αισθητά πιο ακριβές.

[/columns]

[columns size=”1/2″ last=”true”]

Low fare calendar για εύρεση χαμηλότερης τιμής

Αν δεν σας νοιάζει τόσο η ημερομηνία αλλά θέλετε απλώς να προγραμματίσετε ένα ταξίδι Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη ή ανάποδα, τότε μπορείτε να δείτε τη χαμηλότερη τιμή στο ημερολόγιο low fare calendar της Aegean.

Αυτή η onlineεφαρμογή της Aegeanθα σας δείξει τη χαμηλότερη τιμή για τους επόμενους 11 μήνες στα αεροπορικά Καλαμάτα Θεσσαλονίκη!

[/columns]

Κράτηση αεροπορικών Θεσσαλονίκη Καλαμάτα

Για να κάνετε κράτηση στα αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη Καλαμάτα, απλά αναζητήστε τις ημερομηνίες που θέλετε στη φόρμα που βρίσκεται στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας.

Άμεσα η εφαρμογή και τα συνεργαζόμενα γραφεία θα σας επιστρέψουν τη χαμηλότερη τιμή στα εισιτήρια airtickets στο δρομολόγιο που αναζητάτε!

Η καλύτερη τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια, σε όλα τα δρομολόγια, μέσα από το Travelo.gr!

Κλείστε τώρα τα δικά σας εισιτήρια και απολαύστε τις χαμηλότερες τιμές στο ταξίδι σας στην Πελοπόννησο!