Αναζητήστε και βρείτε φθηνά αεροπορικά Αθήνα Κωνσταντινούπολη μέσα από το Travelo.gr!

Αν σχεδιάζετε ταξίδι από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη, τότε πρέπει να αρχίσετε την αναζήτησή σας μέσα από το Travelo ώστε να βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια και να εξοικονομήσετε χρήματα από το ταξίδι σας.

Από την Αθήνα οι πτήσεις αναχωρούν από το Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ στην Κωνσταντινούπολη προσγειώνονται στο «Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης» το νέο, μεγάλο αεροδρόμιο της Πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο!

 

Εταιρείες που πετάνε από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη και διάρκεια πτήσης

Οι αεροπορικές που πετάνε απευθείας από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη, είναι η Turkish Airlines, η δική μας Aegean Airlines και η Pegasus.

Κάθε αεροπορική έχει τη δική της τιμολογιακή πολιτική, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση μέσα από το Travelo και να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας!

Η διάρκεια πτήσης είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

 

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα Κωνσταντινούπολη

Αναζητήστε και κλείστε φθηνά εισιτήρια από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη, με Aegean, Turkish Airlines και Pegasus.

Τα εισιτήρια ξεκινάνε από περίπου 150€ για ένα ταξίδι με επιστροφή ενώ οι τιμές μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένες κατά τη διάρκεια των εορτών, του καλοκαιριού ή σε περιόδους υψηλής ζήτησης.

Αν κλείσετε 2-3 μήνες πριν την αναχώρησή σας, τότε μπορείτε να πετύχετε κάποιες εξαιρετικά χαμηλές τιμές και να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές για πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη.

Σε κάθε περίπτωση, οι τιμές που θα βρείτε στο Travelo είναι οι χαμηλότερες της αγοράς καθώς αναζητάμε φθηνά airtickets σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις αεροπορικές εταιρείες!

Τι να επισκεφθείτε στην Κωνσταντινούπολη

Σίγουρα μια επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Κωνσταντινούπολη καθώς πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα του Χριστιανισμού.

Η πλατεία Ταξίμ, με χιλιάδες κόσμου, είναι αναμφίβολα ένα από τα αξιοθέατα που θα θέλετε να δείτε από κοντά.

Αν έχετε το χρόνο πραγματοποιήστε μια κρουαζιέρα στο Βόσπορο και μη ξεχάσετε να δείτε από κοντά τα Πριγκιπονήσια!

Το Μεγάλο Παζάρι, μια από τις μεγαλύτερες κλειστές αγορές του κόσμου, σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη καθώς θα βρείτε εκατοντάδες πράγματα που δεν τα έχετε ξανά δει!

Τέλος, Κωνσταντινούπολη δίχως φαγητό δεν υπάρχει! Ένας από τους κυριότερους λόγους για να επισκεφθείτε την Πόλη είναι το φαγητό και τα υπέροχα γλυκά της με ρίζες από την Ελλάδα και την Αραβία.

 

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείτε την Πόλη

Λόγω του καιρού και της υπερβολικής ζέστης το καλοκαίρι, θα σας προτείναμε να επισκεφθείτε την Κωνσταντινούπολη την Άνοιξη ή το Φθινόπωρο που ο καιρός είναι ήπιος.

Ειδικά τον Νοέμβριο θα συναντήσετε και τον λιγότερο δυνατό κόσμο.

Αναζητήστε και κλείστε φθηνά αεροπορικά Αθήνα Κωνσταντινούπολη, μέσα από το Travelo.gr και εξοικονομήστε σημαντικά χρήματα από το επόμενό σας ταξίδι!