Αθήνα Άμστερνταμ αεροπορικά – Φθηνά αεροπορικά για Άμστερνταμ

Βρείτε άμεσα και εύκολα αεροπορικά εισιτήρια για Άμστερνταμ στις καλύτερες τιμές της αγοράς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Το Άμστερνταμ, η πρωτεύουσα της Ολλανδίας, σας περιμένει να την εξερευνήσετε, να την περπατήσετε καθώς και να την ποδηλατήσετε , αφού διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο οργανωμένων ποδηλατοδρόμων!

Ανακαλύψτε μέσα από το Travelo φθηνά αεροπορικά για Άμστερνταμ με απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας ή το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

 

Αθήνα Άμστερνταμ

Από την Αθήνα μπορείτε να μεταβείτε με απευθείας πτήσεις στο Άμστερνταμ με τις εταιρείες KLM, Transaviaκαθώς και Aegean Airlines.

Η πτήση διαρκεί περίπου 3 ώρες και 20 λεπτά ενώ στο Άμστερνταμ προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Σίπχολ.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης ενώ μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό με τρένο, λεωφορείο ή ταξί.

Το τρένο και το λεωφορείο κοστίζουν περίπου 4€ ενώ το ταξί 35-40€

 

Πτήσεις Αθήνα Άμστερνταμ

Το πρόγραμμα πτήσεων δεν είναι ίδιο κάθε μέρα, αλλά γενικότερα η Transavia αναχωρεί από Αθήνα στις 20:00 έως 21:50 κάθε ημέρα , η KLM συνήθως έχει μια πρωινή και μια βραδινή πτήση ενώ η Aegeanαναχωρεί μεσημεριανή ώρα.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα τελευταία ενημερωμένα δρομολόγια, αναζητήστε αεροπορικά Αθήνα Άμστερνταμ μέσα από τη φόρμα στο επάνω μέρος του Travelo!

Τα αεροπορικά από Αθήνα για Άμστερνταμ ξεκινάνε από περίπου 210€ για ένα ταξίδι με επιστροφή.

 

Διάρκεια πτήσης

Η πτήση από Αθήνα διαρκεί 3 ώρες και 20 λεπτά ενώ η επιστροφή περίπου 15 λεπτά λιγότερο.

 

Αθήνα Άμστερνταμ Aegean

Η Aegean έχει μια καθημερινή πτήση προς το Άμστερνταμ από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η πτήση αναχωρεί στη 13:40 το μεσημέρι ή στις 08:45 το πρωί – ανάλογα την ημέρα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια Aegean προς Άμστερνταμ ξεκινάνε από περίπου 200€ για ένα ταξίδι με επιστροφή.

Καλό είναι να κάνετε την κράτησή σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση, αν θέλετε να πετύχετε μια καλή τιμή. Αν μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, τότε μια κράτηση 2 μήνες πριν την άφιξή σας στον προορισμό, θα σας εξοικονομούσε αρκετά χρήματα στα αεροπορικά Αθήνα Άμστερνταμ.

 

Τι να κάνετε στο Άμστερνταμ

Στην πρωτεύουσα της τουλίπας, θα μαγευτείτε από πάρα πολλά πράγματα! Κατ’αρχήν πρόκειται για μια πόλη πολύ φιλική στους πεζούς και στους ανθρώπους γενικότερα. Η πόλη αποπνέει μια τρομερή ζεστασιά που γίνεται αντιληπτή με την πρώτη επαφή!

Στην πλατεία Dam θα δείτε όλο τον κόσμο της πόλης να περνάει, καθώς πρόκειται για την κεντρικότερη πλατεία του Άμστερνταμ.

Γενικότερα σε μια περιήγηση θα βρείτε δεκάδες ιδιαίτερα και αρχιτεκτονικής αξίας κτήρια που αξίζει να επισκεφθείτε.

Στο Museuplein θα συναντήσετε 3 σημαντικά μουσεία του Άμστερνταμ. Το μουσείο Van Gogh, το Rijksmuseum καθώς και το Stedelijk.

Τέλος, το Voldepark αποτελεί το πάρκο-ανάσα δροσιάς της πόλης! Εδώ θα βρείτε λίμνες, καταστήματα εστίασης για φαγητό και ποτό, καταπληκτικούς κήπους καθώς και ένα μοναδικό ανοιχτό θέατρο!

 

Πότε να επισκεφθείτε το Άμστερνταμ και πότε θα βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά

Το Άμστερνταμ γνωρίζει ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο. Αυτό το διάστημα οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς το ίδιο ισχύει και με τη ζήτηση.

Σας προτείνουμε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας αρκετούς μήνες πιο πριν – τουλάχιστον 2- έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε φθηνά αεροπορικά μέσα από το Travelo!

Πολλές φορές, ειδικά η Aegean, έχει καταπληκτικές προσφορές στους προορισμούς εξωτερικού (συμπεριλαμβανομένου και του Άμστερνταμ). Ακολουθήστε το Travelo στο Facebook και μάθετε όλες τις προσφορές πρώτοι!

Τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Άμστερνταμ θα τα βρείτε αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τότε που είναι μια περίοδος τουριστικά νεκρή για την πόλη της Ολλανδίας.