Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το δρομολόγιο Αθήνα – Χανιά και επιστροφή! Οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς για το δρομολόγιο Χανιά-Αθήνα, μέσα από το Travelo.gr!

Οι πτήσεις για το συγκεκριμένο δρομολόγιο αναχωρούν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά.

Οι τιμές για τα αεροπορικά Αθήνα – Χανιά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως το πότε θέλετε να πετάξετε (το καλοκαίρι τα αεροπορικά είναι πιο ακριβά, λόγω μεγαλύτερης ζήτησης), ποια αεροπορική εταιρεία θα επιλέξετε (θα σας αναλύσουμε πιο κάτω όλες τις διαθέσιμες επιλογές) καθώς και ποια πτήση θα επιλέξετε, καθώς οι βραδινές ή οι αρκετά πρωινές είναι συνήθως οι πιο οικονομικές επιλογές!

 

Αεροπορικά εισιτήρια Χανιά – Αθήνα

Οι επιλογές που έχετε για το ταξίδι σας από τα Χανιά στην Αθήνα και αντίστροφα, είναι περιορισμένες.

Οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, είναι η Aegean, η Skyexpress και εποχιακά η Ryanair (από τέλη Μαρτίου έως τον Οκτώβριο).

Οι πιο φθηνές τιμές συνήθως είναι με την Ryanair, όταν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Αμέσως πιο οικονομική λύση είναι η Sky Express και έπειτα έρχεται η Aegean.

Ένα μέσο κόστος για εισιτήριο Αθήνα – Χανιά είναι στα 90€ για 1 δρομολόγιο, χωρίς επιστροφή ενώ αντίστοιχα το κόστος «πάνε – έλα» διαμορφώνεται σε μέση τιμή 165€ / επιβάτη.

Τα αεροπορικά Χανιά Αθήνα δεν είναι από τα πλέον οικονομικά στα εισιτήρια εσωτερικού και αυτό έχει διαμορφωθεί καθώς είναι ένα δρομολόγιο που από την μια έχει σταθερή, υψηλή ζήτηση όλο τον χρόνο από το Ελευθέριος Βενιζέλος και από την άλλη η προσφορά και τα διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια είναι αρκετά μικρή, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα εισιτήρια Αθήνα – Χανιά να είναι τσουχτερά, εκτός κι αν πετύχετε κάποια εξαιρετική προσφορά από τις αεροπορικές εταιρείες.

 

[columns size=”1/2″ last=”false”]

Αθήνα Χανιά Πτήσεις Aegean

H Aegean πραγματοποιεί 4 καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Χανιά και αντίστροφα. Η πρώτη πρωινή πτήση αναχωρεί από το αεροδρόμιο Αθηνών στις 08:00 το πρωί και φτάνει στα Χανιά στις 08:50 σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της εταιρείας.

Αντίστοιχα, η πρώτη πτήση από Χανιά για Αθήνα αναχωρεί στις 06:30 και φτάνει στην Αθήνα στις 07:20 – εκεί αφού αδειάσει το αεροπλάνο και καθαριστεί, είναι έτοιμο για την πρώτη πτήση από Αθήνα για Χανιά.

Η τελευταία πτήση από Χανιά για Αθήνα με την Aegean είναι στις 19:10 ενώ από Αθήνα για Χανιά στις 21:10!

Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες πτήσεις Αθήνα Χανιά σήμερα, μπορείτε να επισκεφθείτε κατευθείαν την ιστοσελίδα της AEGEAN ΕΔΩ!

Στο παραπάνω link θα μάθετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις Αθήνα Χανιά σήμερα ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα σας ενδιαφέρει. [/columns]

[columns size=”1/2″ last=”true”]
Αθήνα Χανιά αεροπλάνο ώρα

Η ώρα της πτήσης ορίζεται σε 50 λεπτά από τις αεροπορικές εταιρείες όμως ο καθαρός χρόνος πτήσης είναι περίπου 30 με 35 λεπτά.

Πάντα οι εταιρείες δίνουν παραπάνω χρόνο για το δρομολόγιο έτσι ώστε να έχουν περιθώριο σε ενδεχόμενες καθυστερήσεις και πάντα να βγαίνουν ontime οι πτήσεις της. [/columns]

 

[columns size=”1/2″ last=”false”]

Αθήνα Χανιά Sky Express

H Sky Express πραγματοποιεί 4 πτήσεις από Αθήνα για Χανιά και πίσω. Η πρώτη πτήση της εταιρείας από την Αθήνα αναχωρεί το πρωί στις 07:30 ενώ η τελευταία στις 18:30.

Αντίστοιχα από το αεροδρόμιο Χανίων η πρώτη πτήση για Αθήνα είναι στις 09:00 το πρωί ενώ η τελευταία στις 20:00.

Κάντε αναζήτηση onlineστο Traveloγια να δείτε τις αναλυτικές πτήσεις καθώς αλλάζουν συνεχώς – επίσης κάποιες ημέρες μπορεί οι εταιρείες να μην έχουν όλες τις πτήσεις διαθέσιμες! [/columns]

[columns size=”1/2″ last=”true”]

Χανιά Αθήνα αεροπορικά Ryanair

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η Ryanair πραγματοποιεί πτήσεις ως επί το πλείστων κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Τα δρομολόγια ξεκινάνε τέλος Μαρτίου και τελειώνουν τέλος Οκτωβρίου μαζί με την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα αεροπορικά Αθήνα Χανιά Ryanair ξεκινάνε από χαμηλές τιμές γύρω στα 50€ ανά δρομολόγιο, όμως η τιμή αυξάνεται όσο προσθέτετε παροχές όπως εξτρά βαλίτσα, προτεραιότητα και όλα αυτά που έχει ως εξτρά υπηρεσίες η Ryanairενώ άλλες εταιρείες τα έχουν ως βασικές παροχές.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε εισιτήρια Ryanair για Αθήνα Χανιά στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να κάνετε άμεσα κράτηση – Βιαστείτε: Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά! [/columns]

 

Αεροπορικά εισιτήρια Χανιά Αθήνα προσφορές

Οι προσφορές στο δρομολόγιο Χανιά – Αθήνα δεν είναι συνηθισμένες και συνήθως τυχαίνουν τη χειμερινή περίοδο, από την Aegean!

Αρκετές φορές η Aegean Airlines βγάζει προσφορές με πτήσεις από 41€ και επιστροφή με 19€ (η τιμή διαφέρει λόγω των φόρων που έχει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Για να προλαβαίνετε αυτές τις προσφορές καθώς και όλες τις μειώσεις τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη, καθώς είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και περιορισμένες θέσεις, θα πρέπει να γραφτείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας!

Αμέσως μόλις μια προσφορά γίνει διαθέσιμη, άμεσα την στέλνουμε στο e-mailσας για να προχωρήσετε σε κράτηση!

Οι προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια Χανιά Αθήνα δεν είναι πολλές, όμως όταν υπάρχουν γιατί να τις χάσετε;

Για να βρίσκετε φθηνά αεροπορικά Χανιά Αθήνα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της Aegean low fare calendar, όπου σας προσφέρει ένα ημερολόγιο τιμών για τους επόμενους 11 μήνες.

Έτσι μπορείτε πάντα να βρίσκετε φθηνές τιμές στις πτήσεις Αθήνα Χανιά!

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέσα από το Travelo στις καλύτερες τιμές της αγοράς!