Αθήνα

Αεροπορικά εισητήρια για Αθήνα

Η Αθήνα είναι το κέντρο της Ελλάδας και η πρωτεύουσά της. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Σπάτων βρίσκεται λίγο έξω από την Αθήνα, στα Σπάτα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Χώρας με 2 διαδρόμους προσγείωσης/απογείωσης και με δεκάδες πτήσεις κάθε ώρα. Από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο επιχειρούν όλες οι μεγάλες εταιρείες, τόσο της Ελλάδας και της Ευρώπης όσο και διεθνώς. Τα αεροπορικά εισιτήρια που κοβόνται για το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο. Μέσω του αεροδρομίου των Σπάτων, η χώρα μας προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες καθώς μέσω αυτού, προσελκύουν το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά για να αναχωρήσουν για τα νησιά.

Τα αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα είναι οικονομικά από τους εγχώριους προορισμούς. Το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 15€ εως 90€ – ανάλογα την ημέρα και το αεροδρόμιο αναχώρησης. Στις περιόδους εορτών και αργιών, το κόστος είναι αρκετά μεγαλύτερο. Τα τέλη του αεροδρομίου είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και σίγουρα τα μεγαλύτερα εντός Ελλάδας.

Εαν ψάχνετε για αεροπορικά εισητήρια για Αθήνα, στο travelo.gr θα βρείτε τις πιο φθηνές τιμές απ’όλα τα αεροδρόμια που επιθυμείτε. Στη λίστα μας περιλαμβάνονται όλες οι εταιρείες.

Αναζήτηση αεροπορικά εισητήρια για Αθήνα

αεροπορικα εισιτηρια

Με τι εταιρεία μπορώ να πετάξω για Αθήνα;

Εαν ταξιδεύετε από Ελλάδα, οι εταιρείες που πετάνε προς Αθήνα είναι:

  • Ryanair
  • SkyExpress
  • Aegean / Ολυμπιακή
  • Astra Airlines
  • Ellinair

Η Ryanair υπάρχει στη βάση σας;

Φυσικά. Μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια είτε με την ryanair  είτε με όποια άλλη εταιρεία επιθυμείτε!

Με ποιά εταιρεία συνεργάζεστε;

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και μια καταπληκτική ταξιδιωτική εμπειρία. Για τα αεροπορικά της Αθήνας, σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση με μια Ελληνική εταιρεία, όπως είναι η airtickets(δείτε την εδώ). Σας παρέχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς και φυσικά την καλύτερη υποστήριξη για οτιδήποτε θελήσετε.

Πόσο διαρκεί το ταξίδι για Αθήνα;

Η διάρκεια της πτήσης εξαρτάται από το αεροδρόμιο αναχώρησης. Από Αλεξανδρούπολη η πτήση διαρκεί περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά ενώ από Θεσσαλονίκη περίπου 45 λεπτά . Αντίστοιχα από Ιωάννινα την ίδια ώρα ενώ από Χανιά και Ηράκλειο περίπου 40 λεπτά. Στα κοντινά νησιά, η διάρκεια είναι από μισή ώρα εως πενήντα λεπτά στα πιο απομακρυσμένα.

Αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων στο Petas.gr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο στους φίλους σας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *