Η Blue air (κωδικός ΙΑΤΑ: OB) είναι μια δημοφιλής αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Διαχειρίζεται στόλο που αποτελείται από ασφαλή αεροσκάφη τύπου Boeing 737 ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2019 αναμένει 12 αεροπλάνα 737 MAX τα οποία θα την δώσουν την δυνατότητα για μακρινότερα ταξίδια (δυνατότητα για κάλυψη 6150χιλιομέτρων) και επίσης με περισσότερους επιβάτες(200 επιβάτες / πτήση)

Η Blueair εκτελεί αεροπορικές πτήσεις από το 2004 και κατέχει ένα άψογο ιστορικό ασφαλείας στις πτήσεις της.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει άνετες πτήσεις σε οικονομικές τιμές για όλους τους επιβάτες.

Η Blueair είναι μια 100% Ρουμάνικη εταιρεία που πλέον εκτελεί παραπάνω από 100 καθημερινά δρομολόγια.

 

Blueair πτήσεις

Η εταιρεία πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς την Λάρνακα και το ανάποδο. Οι πτήσεις γίνονται 2 φορές την ημέρα (10 το πρωί και 9 παρά 15 το βράδυ) εκτός Τετάρτης και Σαββάτου που γίνεται μόνο η πρωινή πτήση.

Η πτήση από Αθήνα για Λάρνακα διαρκεί περίπου 1:30 ώρα.

Υπάρχουν αρκετά ακόμα δρομολόγια από Αθήνα της blue air τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Προορισμοί με την Blue air

Η Blue air συνδέει επίσης την Θεσσαλονίκη με την Λάρνακα, σε μια πτήση σχεδόν 2 ωρών. Το δρομολόγιο γίνεται κάθε Τρίτη καθώς και από Πέμπτη έως Κυριακή.

Η Θεσσαλονίκη συνδέεται επίσης και με την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, με συχνές εβδομαδιαίες πτήσεις.

Λάβετε υπ’οψιν ότι τα δρομολόγια μεταξύ χειμώνα και καλοκαιριού αλλάζουν, ανάλογα την ζήτηση και το πρόγραμμα της εταιρείας.

Η αεροπορική blue air προσφέρει επίσης αεροπορικά εισιτήρια και πτήσεις από αρκετές ακόμα πόλεις είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσο σταθμό.

Ενδεικτικά αεροδρόμια που εκτελεί πτητικό έργο η Blue air είναι η Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, η Σκιάθος, η Σαντορίνη και άλλα αεροδρόμια, ανάλογα την εποχικότητα.

 

Blue air αεροπορικά εισιτήρια

Ενδεικτικό των φθηνών τιμών της Blueair είναι πως μια πτήση από Λάρνακα για Αθήνα κοστίζει μόλις 60€, αρκεί να κάνετε την κράτησή σας 30-45 ημέρες πιο πριν.

Η Blueair είναι μια εταιρεία low cost παρόλο αυτά προσφέρει αρκετά προνόμια στους επιβάτες της.

 

Χειραποσκευή Blue air

Η εταιρεία ακολουθάει πάνω κάτω τους κανόνες που ισχύουν και από τις υπόλοιπες εταιρείες low cost. Η χειραποσκευή θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα όρια (55x40x20) και να είναι έως 10kg μέγιστο βάρος.

Φυσικά θα πρέπει να την τοποθετήσετε στο ντουλαπάκι, πάνω από το κάθισμά σας.

Αν η χειραποσκευή δεν χωράει, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 65€ εξτρά και η βαλίτσα σας να μεταφερθεί στον χώρο των αποσκευών.

 

Γεύμα στην Blue air

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, η Blueair ανάλογα το δρομολόγιο προσφέρει δωρεάν σνακ στους επιβάτες της.

Για παράδειγμα σε ένα δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα θα σας προσφερθεί ένα κρύο σάντουιτς εντελώς δωρεάν, μαζί με κάποιο ρόφημα!

Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Blue Air και ταξιδέψτε σε μαγικούς προορισμούς φθηνά και προσιτά!