Η Κρήτη, το λίκνο του Μινωικού πολιτισμού είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της χώρας μας καθώς και το πέμπτο μεγαλύτερη σε έκταση στην Μεσόγειο!

Η πρωτεύουσα της Κρήτης είναι το Ηράκλειο ενώ διαθέτει αεροδρόμια τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά και στην Σητεία.

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» είναι το δεύτερο αεροδρόμιο σε κίνηση επιβατών μετά το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και το πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ!

Οι απευθείας πτήσεις εσωτερικού προς την Κρήτη είναι οι εξής:

Πτήσεις από/προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου:

Από / προς:

Αθήνα(Aegean)

Θεσσαλονίκη (aegean)

Αλεξανδρούπολη(Skyexpress)

Ρόδο (Ellinair & Skyexpress)

Κέρκυρα(Hahn air , Skyexpress , Ellinair)

Σαντορίνη(Skyexpress , Ellinair , Hahn Air)

 

Πτήσεις από/προς το αεροδρόμιο των Χανιών:

Από / προς:

Αθήνα(Ellinair,Ryanair)

Θεσσαλονίκη(Ryanair)

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη Ηράκλειο

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο, με όλες τις διαθέσιμες αεροπορικές εταιρείες.

Η πτήση προς Ηράκλειο διαρκεί από 1:30 έως 1 ώρα – ανάλογα το σημείο εκκίνησής σας.

Οι εταιρείες που πραγματοποιούν τα δρομολόγια προς Ηράκλειο είναι η Aegean, Ellinair και Skyexpress.

Στην παραπάνω φόρμα θα βρείτε φθηνές τιμές για αεροπορικά Ηράκλειο Αθήνα και μπορείτε να κλείσετε άμεσα τις δικές σας θέσεις!

 

aeroporika gia xaniaΑεροπορικά εισητήρια για Κρήτη Χανιά

Τα Χανιά διαθέτουν αρκετά μικρότερο αεροδρόμιο, απ’ότι το Ηράκλειο. Η κίνηση είναι αρκετά μικρότερη ενώ κατά την διάρκεια του χειμώνα τα δρομολόγια είναι ελάχιστα.

Η Ryanair συνδέει τα Χανιά τόσο με την Αθήνα όσο και με την Θεσσαλονίκη ενώ πραγματοποιεί και μερικά δρομολόγια προς το εξωτερικό.

Όμως έχει ανακοινωθεί πως τα αεροπορικά εισητήρια Ρυαναιρ από Χανιά θα μειωθούν και η βάση που είχε η εταιρεία εκεί, θα καταργηθεί.

Όπως και να ‘χει, μπορείτε να αναζητήσετε Αθήνα Χανιά αεροπορικά από την παρακάτω φόρμα και να βρείτε τις εταιρείες που μπορούν να σας ταξιδέψουν στην μαγευτική πόλη των Χανίων!

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη Ryanair

Η Ryanair πραγματοποιεί πτήσεις μόνο προς το αεροδρόμιο των Χανίων. Εκτελεί τόσο πτήσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Τελευταία υπήρχαν αρκετές φήμες πως η εταιρεία θα κλείσει την βάση στα Χανιά και το 1 αεροδρόμιο που στάθμευε εκεί.

Προς το παρών μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια Ryanair από και προς Χανιά, μέσα από την φόρμα αναζήτησης της ιστοσελίδας μας.

 

Αεροπορικά εισητήρια για Κρήτη Aegean

Η Aegean διαθέτει αρκετά δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, στο Ηράκλειο.

Θα βρείτε φθηνά αεροπορικά Aegean τόσο από Θεσσαλονίκη όσο και από την Αθήνα.

Τα δρομολόγια είναι σχεδόν καθημερινά ενώ από Αθήνα εκτελούνται ακόμα και 2 φορές την ημέρα.

Οι τιμές ξεκινάνε από τα 50€, ανάλογα την εποχή και την ζήτηση.

Βρείτε φθηνά αεροπορικά Aegean για Κρήτη, μέσα από το Travelo.gr!

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη

Στην Κρήτη χρειάζεστε σίγουρα αυτοκίνητο για να την γυρίσετε όλη και να εξερευνήσετε τις μοναδικές της παραλίες. Αν έχετε μεταβεί με αεροπλάνο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο για να χαρείτε στο έπακρον τις διακοπές σας. Η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και εγγύηση, σε συνεργασία με την carnmotion!

Ειδικά για την Κρήτη, μπορείτε να παραλάβετε και να παραδόσετε το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο, σε 12 σημεία, μεταξύ των οποίων τα αεροδρόμια, τα κέντρα των μεγάλων πόλεων, στην Ελούντα, κ.α.

[ Δείτε όλες τις προσφορές της CarNmotion ΕΔΩ! ]

Τα αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη μπορεί να σας βγούνε αρκετά ακριβά αν δε τα κλείσετε έγκαιρα και μέσα από τις καλύτερες πηγές, όπως το TRAVELO που συγκρίνει όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τις αεροπορικές εταιρείες, έτσι ώστε να σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Κλείστε άμεσα τα αεροπορικά εισητήρια για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή για το ταξίδι σας!