Γενικά για το Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας καθώς και του Ηνωμένου Βασιλείου. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νησιού.

Για να επισκεφθείτε την πόλη θα πρέπει είτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια προς το Λονδίνο με πτήσεις από Θεσσαλονίκη, Αθήνα καθώς και περιφερειακά αεροδρόμια, είτε να διασχίσετε την σήραγγα της Μάγχης από την Γαλλία.Εταιρείες που εκτελούν πτήσεις προς Λονδίνο

Από Ελλάδα οι εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις προς το Λονδίνο είναι η Ryanair, η Easyjet, η Aegean καθώς και η Wizzair.

Όλες οι παραπάνω εταιρείες εκτελούν απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ενώ η Ryanair εκτελεί και εποχιακά δρομολόγια προς και από την Κέρκυρα.

Η πτήση για Λονδίνο διαρκεί περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά από Θεσσαλονίκη ενώ από Αθήνα περίπου 3 ώρες και 45 λεπτά.

[ Δείτε το άρθρο μας σχετικά με το πως θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το Λονδίνο με λεωφορείο, τρένο ή ταξί! ] 

 

Αεροπορικά από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο

Από Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο είτε με την Ryanair είτε με την Aegean, με απευθείας πτήσεις.

Και οι δυο εταιρείες πραγματοποιούν τακτικές πτήσεις προς το Λονδίνο, αν και πετάνε σε διαφορετικά αεροδρόμια.

Πριν κλείσετε τα αεροπορικά για Λονδίνο, κοιτάξτε σε ποιο αεροδρόμιο πετάει η εταιρεία που θα κάνετε την κράτηση σας, έτσι ώστε να οργανώσετε αντίστοιχα την μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο.

Αν κλείσετε σχετικά νωρίς τα εισιτήρια, μπορείτε να πετύχετε αρκετά φθηνές τιμές στα αεροπορικά για Λονδίνο. Ενδεικτικά, για ένα εισιτήριο μετ’επιστροφής σε χαμηλή σεζόν(π.χ. Νοέμβριο) μπορείτε να βρείτε τιμή ακόμα και 80€ / άτομο.

Πιο χαμηλές τιμές στα εισιτήρια για Λονδίνο θα πετύχετε με την Ryanair – την νο1 εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη.

 

Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για ΛονδίνοΑεροπορικά για Λονδίνο από Αθήνα

Από Αθηνά θα βρείτε αρκετά φθηνές τιμές στα αεροπορικά Αθήνα Λονδίνο, καθώς συχνά πυκνά οι εταιρείες πραγματοποιούν καταπληκτικές προσφορές.

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην Ryanair, Easyjet, Aegean καθώς και την Wizzair για την απευθείας μετάβασή σας στο Λονδίνο.

Με τόσες επιλογές και με ισχυρό ανταγωνισμό, σας προτείνουμε να ελέγχετε αρκετά συχνά τις τιμές στην ιστοσελίδα μας καθώς είναι σίγουρο πως θα πετύχετε κάποια καταπληκτική προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο.

 

Εισιτήρια Κέρκυρα Λονδίνο 

Η τρίτη πόλη που συνδέεται απευθείας με το Λονδίνο είναι το νησί της Κέρκυρας. Λόγω του μεγάλου τουριστικού όγκου που καταφθάνει από το νησί, η Ryanair συνδέει την πρωτεύουσα της Αγγλίας με την Κέρκυρα με εποχιακά δρομολόγια που ξεκινάνε την περίοδο του Πάσχα και τελειώνουν τον Οκτώβριο.

Οι τιμές για το δρομολόγιο Κέρκυρα – Λονδίνο είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τις τιμές των υπόλοιπων πόλεων.

Τα αεροπορικά για Λονδίνο Ryanair μπορείτε να τα κλείσετε online, στην χαμηλότερη τιμή τους, μέσα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης:

αεροπορικά εισιτήρια airtickets

ryanair αεροπορικα εισιτηριαΑεροπορικά Λονδίνο Ryanair – Εισιτήρια για Λονδίνο Ryanair

Η Ryanair εκτελεί πτήσεις τόσο από την Αθήνα όσο και από την Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα.

Παλαιότερα σύνδεε και τα Χανιά με την πρωτεύουσα του Ην.Βασιλείου – ένα δρομολόγιο που πλέον έχει κοπέι από το πρόγραμμα της Ryanair.

Το βασικό εισιτήριο της Ρυαναιρ περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή έως 10kg και ένα προσωπικό αντικείμενο – π.χ. μια τσάντα λάπτοπ ή μια τσάντα φωτογραφικής.

Αν θέλετε περισσότερες βαλίτσες θα πρέπει είτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας είτε να αγοράσετε εξτρά βαλίτσα με χρέωση 50€ τα 20kg.

Οι συνήθες τιμές για τα αεροπορικά Ryanair για Λονδίνο είναι περίπου 80-90€ / διαδρομή / άτομο.

Σε κάποια προσφορά μπορεί να πετύχετε ακόμα και 80€ για μια διαδρομή με επιστροφή.

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο easyjet

aeroporika eisitiria easyjetΗ Easyjet είναι μια Βρετανική εταιρεία low cost – η πρώτη αεροπορική χαμηλού κόστους στην Ευρώπη.

Το Λονδίνο είναι μέσα στις πόλεις με τις περισσότερες συνδέσεις της εταιρείας κι έτσι δε θα μπορούσε να έλειπε από το πρόγραμμα της Ελλάδας.

Η Easyjet συνδέει τόσο την Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο με συχνές εβδομαδιαίες πτήσεις.

Σε γενικές γραμμές τα αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο Easyjet είναι λίγο ακριβότερα έναντι της Ryanair, αλλά συνήθως φθηνότερα απ’ότι τα αεροπορικά Aegean.

Η Easyjet προσφέρει μια χειραποσκευή στο βασικό της εισιτήριο ενώ αν θέλετε μεγαλύτερη ή περισσότερες βαλίτσες, τότε θα πρέπει να πληρώσετε παραπάνω χρήματα.

Μην ξεχνάτε πως για να έχετε τις καλύτερες τιμές στα αεροπορικά Easyjet για Λονδίνο, θα πρέπει να κάνετε την κράτησή τουλάχιστον 30-45 ημέρες πριν την αναχώρηση σας!

 

αεροπορικά εισιτήρια aegeanΑεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο Aegean

Η Ελληνική εταιρεία Aegean Airlines πραγματοποιεί κι αυτή απευθείας πτήσεις προς το Λονδίνο από την βάση της στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Σε αντίθεση με την Ryanair και την Easyjet, η Aegean δεν εκτελεί απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο.

Αντιθέτως, όποιοι ταξιδιώτες θέλουν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι Θεσσαλονίκη – Λονδίνο με την Aegean, θα πρέπει να το κάνουν με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Τα αεροπορικά Aegean για Λονδίνο ίσως είναι τα ακριβότερα από όλες τις άλλες αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν το ίδιο δρομολόγιο.

Η Aegean, αν και δεν είναι εταιρεία χαμηλού κόστους, παρόλο αυτό προσφέρει σχεδόν τις ίδιες παροχές με μια εταιρεία χαμηλού κόστους: Στο βασικό εισιτήριο επιτρέπει μόνο μια βαλίτσα χειρός(Χειραποσκευή) έως 10kg καθώς και ένα προσωπικό αντικείμενο.

Η διαφορά της Aegean με τις υπόλοιπες εταιρείες είναι ότι προσφέρει και κάποιο snack κατά την διάρκεια της πτήσης καθώς και δωρεάν νερό-ροφήματα-καφέ,κτλ.

Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις ακριβότερες, κατά 30-60%, τιμές στα αεροπορικά της εισιτήρια σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια Αegean μέσα από την παρακάτω φόρμα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο προσφορές

 Για να μην χάνετε καμία προσφορά από τα αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο καθώς και για όλους τους προορισμούς, μπορείτε να κάνετε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook όπου γίνεται καθημερινή ανάρτηση, όλων των διαθέσιμων προσφορών στα αεροπορικά εισιτήρια!