Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και ένας πολύ δημοφιλής προορισμός, με ανερχόμενο τουρισμό κάθε χρόνο. Μέσα από το Travelo.gr μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Βουδαπέστη από Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Χάρη στα προηγμένα εργαλεία της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εντοπίσετε άμεσα τα πιο φθηνά αεροπορικά Βουδαπέστη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη ή ακόμα και από όλους τους διαθέσιμους προορισμούς!

Η ιστοσελίδα μας θα σας εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες πτήσεις με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και εσείς απλά θα επιλέξετε την πιο συμφέρουσα επιλογή με βάση την τιμή εισιτηρίου αλλά και τις ώρες του δρομολογίου.

 

Πότε είναι πιο φθηνά τα αεροπορικά για Βουδαπέστη;

Τα εισιτήρια για Βουδαπέστη δεν έχουν σταθερή διακύμανση και εξαρτώνται όπως όλα τα αεροπορικά από τη ζήτηση και την προσφορά.

Η εμπειρία μας μας έχει δείξει ότι τα αεροπορικά προς Βουδαπέστη κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερα ακριβά ενώ αντίστοιχα οι τιμές στα εισιτήρια αμέσως μετά τις γιορτές, είναι τα πιο φθηνά!

Γενικότερα οι μήνες Ιανουάριος – Φεβρουάριος προσφέρονται για ένα οικονομικό ταξίδι στη Βουδαπέστη!

 

Απευθείας πτήσεις προς Βουδαπέστη από Ελλάδα

Από Ελλάδα μπορείτε να πετάξετε από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη απευθείας προς τη Βουδαπέστη, με τις εταιρείες WizzAir, Aegean Airlines και Ryanair από Θεσσαλονίκη.

Η πτήση διαρκεί περίπου 2 ώρες από Αθήνα ενώ από Θεσσαλονίκη 1 ώρα και 40 λεπτά.

Καθημερινά θα βρείτε διαθέσιμες πτήσεις προς Βουδαπέστη , στην καλύτερη τιμή μέσα από το Travelo!

Το αεροδρόμιο Βουδαπέστης είναι το Φερέντς Λιστ και βρίσκεται περίπου 16 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης.

Η μεταφορά από αεροδρόμιο Βουδαπέστης στο κέντρο μπορεί να γίνει με τα λεωφορεία της Terravisionπου προσφέρουν την οικονομικότερη και πιο άνετη λύση στη μεταφορά από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης.

 

Αθήνα Βουδαπέστη αεροπορικά

Από Αθήνα μπορείτε να ταξιδέψετε με απευθείας πτήση προς Βουδαπέστη με τις εταιρείες WizzAir και Aegean Airlines.

Οι πτήσεις είναι σχεδόν κάθε ημέρα, όχι όμως από κάθε εταιρεία. Για παράδειγμα η Aegean προσφέρει 3-4 πτήσεις την εβδομάδα και άλλες 2-3 η Wizz Air.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πτήσεις και να αναζητήσετε αεροπορικά Αθήνα Βουδαπέστη στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας, μέσα από την ειδική φόρμα αναζήτησης αεροπορικών!

Η πτήση από Αθήνα διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Τα αεροπορικά από Αθήνα για Βουδαπέστη ξεκινάνε από 40€ με επιστροφή σε περίοδο προσφορών και χαμηλής ζήτησης, όπως είναι η περίοδος από Ιανουάριο μέχρι Φεβρουάριο και από μέσα Οκτωβρίου μέχρι μέσα Δεκέμβριο.

 

Βουδαπέστη αεροπορικά Ryanair

Η αεροπορική Ryanair εκτελεί απευθείας πτήσεις προς Βουδαπέστη από τη Θεσσαλονίκη και το Διεθνές αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η πτήση διαρκεί περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά.

Αεροπορικά Ryanair προς Βουδαπέστη θα βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας, στη χαμηλότερη τιμή όπως πάντα προς όλους τους προορισμούς!

Η εταιρεία εκτελεί 3 προγραμματισμένες πτήσεις κάθε εβδομάδα από Θεσσαλονίκη προς Βουδαπέστη με επιστροφή.

 

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Βουδαπέστη

Η καλύτερη εποχή για ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη είναι κατά τις χειμερινές διακοπές των Χριστουγέννων καθώς η πόλη είναι στολισμένη και πανέμορφη.

Το Σεπτέμβριο θα βρείτε στην πόλη το Διεθνές Φεστιβάλ Κρασιού – μια καταπληκτική γιορτή όπου όλοι οι κάτοικοι συμμετέχουν και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο παρευρίσκονται!

Αν αναζητάτε φθηνά αεροπορικά για Βουδαπέστη, τότε το καλύτερο διάστημα να ταξιδέψετε είναι μεταξύ Ιανουαρίου έως Μάρτιο και από Οκτώβριο έως αρχές Δεκέμβριου περίπου – εκεί οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια αλλά και στα ξενοδοχεία είναι ιδιαίτερα προσιτές και σίγουρα πιο φθηνές απ’ ότι τη δημοφιλή περίοδο των Χριστουγέννων.