Η Αθήνα συνδέεται αεροπορικώς με την Αλεξανδρούπολη με καθημερινές πτήσεις της Aegean και της Sky Express.

Η πτήση διαρκεί περίπου 1 ώρα ενώ συνδέει τα αεροδρόμια Ελευθέριος Βενιζέλος και Δημόκριτος.

 

Αξιοθέατα στην Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη είναι μια παραθαλάσσια πόλη με μοναδικά αξιοθέατα τόσο στην πόλη της όσο και γύρω από αυτήν.

Αν επισκεφθείτε την ακριτική πόλη, δε θα πρέπει να παραλείψετε να θαυμάσετε τον ξακουστό φάρο της Αλεξανδρούπολης που αποτελεί σήμα κατατεθέν και βρίσκεται στην παραλιακή οδό, δίπλα ακριβώς εκεί όπου «χτυπάει» η νυχτερινή ζωή της πόλης!

Μια εκδρομή στο Δέλτα του Έβρου θα σας γεμίσει νέες εμπειρίες και βιώματα ενώ οι εικόνες που θα δείτε θα σας μείνουν πραγματικά στο μυαλό για πάντα!

Delta Evrou
Δέλτα Έβρου

Η Αλεξανδρούπολη απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα από τους Κήπους – τα σύνορα με την Τουρκία. Αρκετός κόσμος συνδυάζει ένα ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη με μια μονοήμερη εκδρομή στη γείτονα χώρα.

 

Τιμές στα αεροπορικά Αθήνα – Αλεξανδρούπολη

Οι τιμές, όπως πάντα στα αεροπορικά εισιτήρια, εξαρτώνται από τη ζήτηση κατά την περίοδο που θα ταξιδέψετε.

Συνήθως οι τιμές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο ξεκινάνε από 55€ και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 120€ αν υπάρχει υψηλή ζήτηση, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια οικονομική κράτηση είναι μέσα από το ημερολόγιο χαμηλών ναύλων της Aegean όπου θα βρείτε τις πιο φθηνές τιμές για τους επόμενους 11 μήνες!

Έτσι, αν δεν επίγει το ταξίδι σας και μπορείτε να το προγραμματίσετε, με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

 

Πτήσεις Αλεξανδρούπολη Αθήνα

Οι καθημερινές πτήσεις Αλεξανδρούπολη – Αθήνα είναι 3 ή 4, ανάλογα την ημέρα. Η Aegeanμέσω της OlympicAirέχει 2 πτήσεις κάθε ημέρα που είναι στις ώρες 7:20 το πρωί ή 19:30 το απόγευμα ή 1:30 το μεσημέρι ενώ η Sky Express διαθέτει 1 ή 2 πτήσεις ανάλογα την ημέρα.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση αεροπορικών στο Travelo και να βρείτε άμεσα όλα τα δρομολόγια για την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε και να κάνετε κράτηση στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Με 3 έως 4 καθημερινά δρομολόγια Αθήνα Αλεξανδρούπολη, είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε ένα οικονομικό εισιτήριο μέσα από την ιστοσελίδα μας!

 

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα Αλεξανδρούπολη

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Αλεξανδρούπολη και ανάποδα, με τις τιμές να ξεκινάνε από πολύ χαμηλά.

Προσφέρουμε αεροπορικά με όλες τις εταιρείες που πραγματοποιούν το δρομολόγιο – δηλαδή τόσο την SkyExpress όσο και την Aegean Airlines μέσω της Olympic Air.

Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση τα αεροπορικά σας τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν την αναχώρηση καθώς έτσι θα εξοικονομήσετε την καλύτερη δυνατή τιμή στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 

Αθήνα Αλεξανδρούπολη Ryanair

Η Ryanair δεν πραγματοποιεί πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, αν και κάποτε ήταν μεταξύ των συζητήσεών της με τοπικούς φορείς.

Όμως προς το παρών η Ryanair δεν προσφέρει πτήσεις μεταξύ των δυο αυτών πόλεων αλλά ούτε και μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης ώστε να μεταφερθείτε εκεί και μετά μέσω λεωφορείου ή τρένου στην Αλεξανδρούπολη.

 

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα

Οι αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα είναι στις 8:35 το πρωί από τη SkyExpress, 08:50 από την OlympicAir και 15:00 πάλι από την Olympic Air.

Φυσικά τα παραπάνω μπορεί να διαφέρουν ανάλογα την ημέρα καθώς και τη χρονική περίοδο.

Ειδικά η αεροπορική Sky Express αρκετές φορές την εβδομάδα έχει και δεύτερο δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης από Αλεξανδρούπολη στις 15:25 το μεσημέρι.

Σε κάθε περίπτωση και πριν κλείσετε αεροπορικά Αθήνα Αλεξανδρούπολη, θα πρέπει να αναζητήσετε στο Travelo ποιες ημέρες θέλετε να ταξιδέψετε και άμεσα η μηχανή αναζήτησης της ιστοσελίδας μας θα σας επιστρέψει τη φθηνότερη τιμή.