Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία χρόνια το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη προτιμάτε να γίνετε με το αεροπλάνο παρά με το αμάξι και το τρένο που είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, μια τυπική μεταφορά από την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη κοστίζει περίπου 30-40€, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους φόρους.

Όσο πιο νωρίς κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα – Θεσσαλονίκη, τόσο καλύτερη τιμή θα έχετε.

Η πτήση διαρκεί περίπου 45’ και περνάει πολύ ευχάριστα.

3 αεροπορικές εταιρείες κάνουν αυτό το δρομολόγιο: Ryanair, Aegean και η Ellinair.

Σας προτείνουμε την Aegean Airlines για το ταξίδι σας, ως την πιο αξιόπιστη και αμιγώς Ελληνική εταιρεία στις αερομεταφορές. Το κόστος στο εισιτήριο είναι σχεδόν πάνω κάτω το ίδιο σε όλες τις εταιρείες.

Οι παροχές της Aegean είναι οι καλύτερες ενώ έχετε και σερβίρισμα soft drink κατά την διάρκεια της πτήσης.

Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα Θεσσαλονίκη άμεσα online, μέσα από το travelo.gr

 

αεροπορικα εισιτηρια

Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Τα αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι ίσως τα πιο δημοφική αεροπορικά εντός Ελλάδας. Το δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, διαρκεί περίπου 45’ . Οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι τρεις.

Η Aegean και η Ryanair έχουν τακτικές καθημερινής πτήσεις και στην ουσία μοιράζονται το συγκεκριμένο δρομολόγιο ενώ και η Ellinair έχει 2-3 πτήσεις / εβδομάδα. Η Ryanair πετάει με boeing 737-800 ενώ η Aegean με airbus A320, συνήθως. Το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, η Ellinair το πραγματοποιεί με Airbus A319.Τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη δε κοστίζουν αρκετά ενώ πλέον συμφέρει πολύ περισσότερο κάποιος να ταξιδέψει με αεροπλάνο, παρά με το αυτοκίνητο. Εαν υπολογίσουμε το κόστος διοδίων, κόστος καυσίμου καθώς και την φθορά του αυτοκινήτου, τότε η διαφορά μπορεί να βρίσκεται και στο 150% ακόμα. Φυσικά αυτή μειώνεται όσα περισσότερα άτομα ταξιδέψουν ταυτόχρονα. Ένα γεμάτο αυτοκίνητο με 4 άτομα συμφέρει περισσότερο(όχι πάντα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις) απ’οτι 4 αεροπορικά εισητήρια.

Το μέσο κόστος για κράτηση 2 εβδομάδες πριν την αναχώρησή σας και εκτός εορτών και Σαββατοκύριακου, είναι περίπου στα 20-25€ / δρομολόγιο. Έτσι το κόστος Αθήνα-Θεσσαλονίκη και επιστροφή θα σας κοστίσει περίπου 50€

Κάντε αναζήτηση για τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω της airtickets.gr
αεροπορικα εισιτηρια

Κοινοποιήστε το άρθρο στους φίλους σας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *