Αναζητήστε άμεσα μέσα από το travelo.gr και τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ιωάννινα!

Τα Ιωάννινα είναι πόλη της Ηπείρου καθώς και πρωτεύουσα του νομού Ιωαννίνων. Η λίμνη της πόλης, η Παμβώτιδα, δεσπόζει σε όλο το κέντρο και είναι μια τουριστική ατραξιόν όλο το χρόνο, κάθε εποχή.

 

Πέρα από τη λίμνη, τα Ιωάννινα έχουν να επιδείξουν και το κάστρο τους. Το μεγαλύτερο από τα βυζαντινά κάστρα που έχει επιζήσει από πολέμους και καταστροφές. Ακόμα, εαν παρευρεθείτε στα Ιωάννινα να περάσετε οπωσδήποτε μερικές ώρες στο νησάκι της Λίμνης, όπου υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα και μουσεία καθώς και η τελευταία κατοικία του Αλή Πασά.

 

Αναζήτηση τώρα για αεροπορικά εισητήρια Αθήνα – Ιωάννινα!

 

Μέσα από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων μπορείτε να επισκεφθείτε σημαντικά μέρη της Δυτικής Ελλάδας όπως τα Ζαγοροχώρια, το σπήλαιο του Περάματος, τη Δωδώνη και άλλα σημαντικά μέρη.

 

Όσον αφορά την ζωή και την διασκέδαση στα Ιωάννινα, στη λεωφόρο Δωδώνης θα βρείτε αρκετά καταστήματα εστίασης και σίγουρα κάποιο να ταιριάζει στα γούστα σας! Τέλος, στην οδό Γαριβάλδη θα ταιριάξετε απόλυτα εαν θέλετε μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα!

 

Τα Ιωάννινα είναι ένας εξαιρετικός προορισμός καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου!

 

Η διάρκεια πτήσης από την Αθήνα είναι περίπου 45’ και οι πτήσεις γίνονται με τα αεροπλάνα της Olympicair και το δίκτυο της Aegean. Καθημερινά γίνονται 2-3 πτήσεις από και προς τα Ιωάννινα και την Αθήνα. Τα αεροπορικά εισητήρια ξεκινάνε από μόλις 29€.

 

Ο κωδικός του αεροδρομίου είναι: IOA

 

Κάντε αναζήτηση τώρα για αεροπορικά εισιτήρια Ιωάννινα.

 

Ιωάννινα: wikipedia