Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βελιγράδι στο Travelo με τις απευθείας πτήσεις της Air Serbia και της Aegean!

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» συνδέεται αεροπορικώς με το αεροδρόμιο «Νικολά Τέσλα»του Βελιγραδίου με καθημερινές πτήσεις τόσο της Air Serbia όσο και της δικής μας Aegean Airlines!

 Η πτήση διαρκεί περίπου 55 λεπτά.

 

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Βελιγράδι

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά από Θεσσαλονίκη για Βελιγράδι!

Είτε προτιμάτε την απευθείας πτήση είτε θα επιλέξετε μια πτήση με ενδιάμεση στάση, στο Travelo θα βρείτε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς online!

Το Βελιγράδι είναι μια μαγευτική πόλη, πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα «χαθείτε» στα σοκάκια της πόλης, θα κάνετε τη βόλτα σας στον πεζόδρομο του Πρίγκηπα Μιχαήλ (Ulica Mihailova) ενώ θα διασκεδάσετε μέχρι το πρωί στα «λαδάδικα» του Βελιγραδίου, στην Skadarlija.

Μη χάνετε χρόνο και αναζητήστε άμεσα τα φθηνότερα εισιτήρια! Όσο ο χρόνος περνάει, τόσο οι τιμές αυξάνονται!

 

Δραστηριότητες στο Βελιγράδι

Agios Savvas Veligradi

Στο ταξίδι σας στο Βελιγράδι δε πρέπει να παραλείψετε να δείτε και να κάνετε κάποια σημαντικά πράγματα!

Για αρχή, θα πρέπει να οργανώσετε μια επίσκεψη στο κάστρο Καλεμεγκντάν. Πρόκειται για το σύμβολο της πόλης και ένα τεράστιο πάρκο όπου μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα στα γρασίδια του με θέα όλη τη πόλη του Βελιγραδίου καθώς και τον ποταμό Σάβα.

Ο ναός του Αγίου Σάββα, όπου χτίζεται σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια, αξίζει δικαιωματικά μια επίσκεψη! Είναι ένας πολύ μεγάλος ναός που προκαλεί δέος αμέσως μόλις εισέρχεστε!

Η νυχτερινή σας βόλτα από όπου κι αν ξεκινήσει, είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει στην πλατεία Skadarlija– αντάξια των λαδάδικων της Θεσσαλονίκης ή του Ψυρρή της Αθήνας!

Η διασκέδαση εδώ διαρκεί όλη τη νύχτα και μεταφέρεται από τα καταστήματα στον πεζόδρομο, όταν ο καιρός το επιτρέπει!

 

Πότε να κλείσετε αεροπορικά για Βελιγράδι

Τα πιο φθηνά εισιτήρια για Βελιγράδι θα τα βρείτε κατά τη διάρκεια της off season– δηλαδή όχι στις γιορτές και τις επίσημες αργίες!

Αν θέλετε να ταξιδέψετε οικονομικά, τότε ένα ταξίδι τον Νοέμβριο ίσως αποτελέσει μια πολύ οικονομική και συμφέρουσα επιλογή.

Από την άλλη, αν οργανώσετε το ταξίδι σας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι σίγουρο ότι θα σας κοστίσει αρκετά παραπάνω, λόγω της υψηλής ζήτησης!

Για να βρείτε τα πιο οικονομικά εισιτήρια, αρκεί να κλείσετε μερικές εβδομάδες πιο πριν, μέσα από το Travelo.gr

Το καλύτερο χρονικό διάστημα για να έχετε την καλύτερη τιμή, είναι στις 5 εβδομάδες πριν την αναχώρησή σας. Αυτό το διάστημα θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια για Βελιγράδι.

 

Πως να κάνετε κράτηση αεροπορικών για Βελιγράδι

Η όλη διαδικασία για να κλείσετε τα εισιτήριά σας, είναι πάρα πολύ εύκολη και δε θα σας πάρει πάνω από 2 λεπτά!

Αρχικά αναζητάτε τα αεροπορικά εισάγοντας αεροδρόμιο αναχώρησης και προορισμού, καθώς και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, στην άνω φόρμα της ιστοσελίδας μας.

Άμεσα θα μεταφερθείτε στους συνεργάτες του Travelo όπου θα σας επιστρέψουν τη χαμηλότερη τιμή για τα εισιτήρια που επιθυμείτε

Εκεί μπορείτε άμεσα και σε ελάχιστο χρόνο να ολοκληρώσετε την κράτησή σας για ένα μοναδικό ταξίδι στο Βελιγράδι!

 

Καιρός και κλίμα στο Βελιγράδι

Γενικά το κλίμα στο Βελιγράδι είναι παρόμοιο με αυτό της Θεσσαλονίκης. Η υγρασία είναι στα ίδια, αυξημένα, επίπεδα ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται 3-5 βαθμούς χαμηλότερα.

Αν ταξιδέψετε Άνοιξη ή Φθινόπωρο, θα απολαύσετε τον μαλακό καιρό συντροφιά με τον καταπληκτικό πρωινό ήλιο!

Το χειμώνα οι βροχές, το κρύο και τα χιόνια δεν είναι σπάνια, γι’αυτό ετοιμαστείτε καταλλήλως!