Αν αναζητάτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ικαρία, τότε ήρθατε στο σωστότερο μέρος!

Μέσα από το Travelo θα βρείτε φθηνές πτήσεις για την Ικαρία όλο τον χρόνο και μαζί θα εντοπίσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά για να ταξιδέψετε φθηνά στο μαγευτικό νησί του Ίκαρου!

Η Ικαρία έχει να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές στον τόπο της – από γοητευτικές παραλίες μέχρι αξέχαστα πανηγύρια και ένα καταπληκτικό κλίμα ζωής!

Οι τιμές στα αεροπορικά για Ικαρία είναι αυξημένες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς αυξάνεται και η ζήτηση – αντίστοιχα αν ταξιδεύετε το χειμώνα θα βρείτε φθηνά αεροπορικά για Ικαρία.

Για να πετύχετε χαμηλή τιμή και κατά την high season, δηλαδή Ιούνιο – Αύγουστο, σας προτείνουμε να κάνετε την κράτησή σας τουλάχιστον 2 μήνες πιο πριν – έτσι θα βρείτε σπουδαίες προσφορές από τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

 

Αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις προς Ικαρία

Οι Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις προς Ικαρία είναι η Sky Express και η Aegean Airlines, απευθείας από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η πτήση για Ικαρία διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Το αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται στο Βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, στη περιοχή Ακρωτήρι Δράπανο.

Απέχει περίπου 12 χιλιόμετρα από τον Άγιο Κήρυκο.

Από το αεροδρόμιο μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ικαρία ή άλλου οχήματος, καθώς είναι κάτι που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε καθώς η Ικαρία είναι μεγάλη και με σχεδόν μηδενική σύνδεση μέσω συγκοινωνίας.

Έτσι, για να γυρίσετε το νησί και να έχετε πρόσβαση τόσο στις παραλίες όσο και στα πανηγύρια που γίνονται συνήθως πάνω σε χωριά βουνό, θα πρέπει να έχετε το δικό σας όχημα για να μετακινείστε.

 

Αθήνα Ικαρία αεροπορικά

Η Αθήνα συνδέεται με την Ικαρία μέσω της Sky Express αλλά και της Olympic Air(δίκτυο Aegean).

Η πτήση από το Ελευθέριος Βενιζέλος διαρκεί περίπου 40 λεπτά ενώ αν κάνετε αναζήτηση 6-8 εβδομάδες πριν την αναχώρησή σας, θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Ικαρία σε καταπληκτικές προσφορές!

Μέσα από το Travelo μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά για Ικαρία και πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς – συγκρίνουμε δεκάδες ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες με σκοπό να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές και πάντα όλες τις μεγάλες προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια όλων των εταιρειών.

Αν θέλετε να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή πτήσης για τους επόμενους 11 μήνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aegean low fare calendar που είναι ένα μοναδικό εργαλείο σύγκρισης αεροπορικών εισιτηρίων, αποκλειστικά από για το δίκτυο της Aegean Airlines.

 

Θεσσαλονίκη Ικαρία αεροπορικά

Τη Θεσσαλονίκη τη σύνδεε αεροπορικά η Astra Airlines με την Ικαρία. Όμως από τη φθινόπωρο του 2019 και την παύση στην ουσία της εταιρείας, αυτή η αεροπορική σύνδεση παραμένει σε αβεβαιότητα.

Λόγω του όχι μεγάλου ενδιαφέροντος και της χαμηλής ζήτησης, είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρξει σύντομα απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για την Ικαρία.

 

Αεροπορικά εισητήρια για Ικαρία Aegean

Η Aegean προσφέρει τις περισσότερες διαθέσιμες θέσεις για το ταξίδι σας στο νησί του Ίκαρου με καθημερινή σύνδεση.

Συνήθως η πτήση πραγματοποιείτε με τα μικρά ελικοφόρα αεροσκάφη της Olympic Air, τύπου ATR-42-300 με χωρητικότητα 40 με 55 επιβάτες αναλόγως τη διάταξη

Μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ικαρία Aegeanκάνοντας αναζήτηση στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας και άμεσα η μηχανή εύρεσης πτήσεων, θα σας επιστρέψει τη χαμηλότερη τιμή για τα αεροπορικά που μόλις αναζητήσατε!

 

Αθήνα Ικαρία αεροπορικά δρομολόγια

Τα αεροπορικά δρομολόγια για το Αθήνα-Ικαρία, όπως ισχύουν μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτός ο οδηγός, είναι:

Aegean Airlines προς ΙκαρίαΗ Aegean προσφέρει 4-5 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ικαρία όλο το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι οι πτήσεις γίνονται συχνότερες και αρκετές φορές ακόμα και καθημερινές.

Sky Express προς Ικαρία: Οι πτήσεις το χειμώνα είναι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ενώ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν γίνονται καθημερινές πτήσεις.

Κλείστε άμεσα φθηνά αεροπορικά για Ικαρία και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της χαλαρότητας του νησιού! Αμέσως μόλις πατήσετε το πόδι σας στην Ικαρία, θα βιώσετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα καθώς και την απίθανη φιλοξενία των κατοίκων.