Βρείτε φθηνά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Λιμάνι, αεροδρόμιο και Φηρά!

Η Σαντορίνη είναι ένα καταπληκτικό νησί, παγκοσμίου φήμης! Εξαιτίας αυτού, τους καλοκαιρινούς ειδικά μήνες, στην κυριολεξία «βουλιάζει» από επισκέπτες και τουρίστες.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα δε φτάνουν να καλύψουν την υψηλή ζήτηση και δε λείπουν οι φορές που όλα τα αυτοκίνητα είναι νοικιασμένα, απ’ όλες τις εταιρείες!

Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, καλό θα ήταν να το κάνετε αρκετό καιρό πριν και σε κάθε περίπτωση να κάνετε online κράτηση έτσι ώστε να είστε εξασφαλισμένοι ότι θα βρείτε αυτοκίνητο μόλις φτάσετε στο νησί!

Εδώ στο Travelo σας έχουμε επιλογές για ενοικίαση αυτοκινήτου σε 4 διαφορετικά σημεία pickup και με τις καλύτερες τιμές και προσφορές!

rent a car santorini

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη λιμάνι

Αν φτάνετε ακτοπλοϊκώς στο νησί, τότε μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Αθηνιού.

Έτσι, μόλις αποβιβαστείτε από το καράβι, θα μπείτε κατευθείαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που θα σας περιμένει!

Δεν υπάρχει εξτρά χρέωση για παραλαβή από το λιμάνι, απλά το επιλέγετε κατά τη διάρκεια της online παραγγελίας σας.

Μη ξεχνάτε πως όταν φτάνει ένα καράβι στο λιμάνι, δημιουργούνται ασφυκτικές συνθήκες κίνησης και συνωστισμού – θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση και φυσικά να έχετε κράτηση εκ των προτέρων.

[ Κλείστε εδώ αυτοκίνητο για Σαντορίνη χωρίς πιστωτική κάρτα! ]

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη αεροδρόμιο

Αν έχετε κλείσει αεροπορικά για Σαντορίνη και φτάνετε στο κρατικό αεροδρόμιο JTR τότε αμέσως μόλις βγείτε από την αίθουσα αφίξεων, θα συναντήσετε τα γραφεία ενοικίασης.

Αν δεν έχετε κλείσει αυτοκίνητο από πιο πριν, μην κάνετε τον κόπο να αναζητήσετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – είναι 100% σίγουρο ότι δε θα βρείτε διαθέσιμο αυτοκίνητο σε μικρομεσαία κατηγορία, εκτός κι αν προκύψει από κάποια ακύρωση.

Αντί να μπλέξετε με ταλαιπωρίες και άγχη, κλείστε από νωρίς κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σας περιμένει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, αμέσως μόλις προσγειωθείτε!

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη Φηρά

Η τελευταία επιλογή που έχετε για παραλαβή του αυτοκινήτου σας, είναι στα Φηρά, στο κέντρο του νησιού.

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να παραλάβετε το όχημά σας από εκεί, μπορείτε να το επιλέξετε στην online αναζήτηση που θα κάνετε.

Επίσης, αν αυτό σας εξυπηρετεί, μπορείτε από διαφορετικό σημείο να παραλάβετε το όχημά σας και σε διαφορετικό να το παραλάβετε!

Αν φτάνετε με αεροπλάνο και αναχωρείτε με πλοίο, μπορείτε να παραλάβετε από αεροδρόμιο και να το αφήσετε στο λιμάνι!

rent a car santorini

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική στη Σαντορίνη

Μέσα από το Travelo και τους συνεργάτες μας, έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση – μόνο με μετρητά!

Αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία στο ταξίδι σας καθώς αφενός αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να νοικιάσετε όχημα και αφετέρου αν έχετε πιστωτική, δε χρειάζεται να τη δεσμεύσετε με ένα μεγάλο ποσό για εγγύηση!

Οι επιλογές που σας προσφέρουμε στην ενοικίαση έχουν πλήρη μικτή ασφάλεια, απεριόριστα χιλιόμετρα και πληρωμή μόνο με μετρητά!