Τα Χανιά είναι από τα πλέον δημοφιλή τουριστικά μέρη στη χώρα μας. Τα επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Όμως αν βρεθείτε στην Κρήτη και τα Χανιά, είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο καθώς οι αποστάσεις είναι αρκετά μεγάλες και θα ήταν κρίμα να μην εξερευνήσετε τις δεκάδες καταπληκτικές παραλίες του νησιού!

Τώρα με το Travelo, η ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση! Αφού κλείσετε τα αεροπορικά για Κρήτη, το αυτοκίνητό σας μπορεί να σας περιμένει στο αεροδρόμιο ή ακόμα και στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – ό,τι βολεύει περισσότερο σε εσάς!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες τύπου και κατηγορίες αυτοκινήτων, ανάλογα τις ανάγκες σας. Αν έχετε σκοπό να κάνετε πολλά χιλιόμετρα στο νησί, θα σας προτείναμε να επιλέξετε ένα μεγάλο diesel όχημα ώστε να έχετε και την απαραίτητη ιπποδύναμη για να κινηθείτε στο εθνικό δίκτυο.

Οι δρόμοι στο δίκτυο της Κρήτης είναι στην πλειονότητα 1 λωρίδας κυκλοφορίας, οπότε αν θέλετε να κάνετε μια ασφαλή προσπέραση όπου επιτρέπεται, θα πρέπει να έχετε ένα δυνατό αυτοκίνητο για να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας σας προσφέρουμε ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση – μόνο με μετρητά! Επιπλέον θα έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια καθώς και απεριόριστα χιλιόμετρα για να γυρίσετε όσες περισσότερες παραλίες και μέρη μπορέσετε!

[ Δείτε εδώ ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά χωρίς πιστωτική! ]

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά αεροδρόμιο

Με την εταιρεία που σας προτείνουμε και συνεργαζόμαστε, έχετε τη δυνατότητα το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε να σας περιμένει στο αεροδρόμιο, ακριβώς μόλις φτάσει η πτήση σας!

Έτσι θα γλυτώσετε αρκετό χρόνο από τις διαδικασίες εύρεσης αυτοκινήτου και επίσης θα έχετε εγγυημένα όχημα να σας περιμένει.

Ειδικά κατά την υψηλή περίοδο, τα γραφεία ενοικίασης στα Χανιά αρκετές φορές δε διαθέτουν ελεύθερα οχήματα για να εξυπηρετήσουν, καθώς είναι όλα νοικιασμένα λόγω της τρομερά υψηλής ζήτησης!

Για να μην μπλέξετε σε περιπέτειες, κλείστε άμεσα το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας δίχως πιστωτική κάρτα και εγγύηση, στις καλύτερες τιμές αγοράς και με τους πιο απλούς όρους χρήσης!

 

Παράδοση αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα

Αν δε θέλετε να παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, μπορείτε να το παραλάβετε από την παραλία της Αγίας Μαρίνας – 10 λεπτά μόλις από το κέντρο των Χανίων.

Η Αγία Μαρίνα είναι μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες στα Χανιά ενώ απέχει περίπου 17 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας.

Αν σας εξυπηρετεί περισσότερο από το αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε από εδώ το αυτοκίνητο.

Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε σημείο παραλαβής και παράδοσης. Για παράδειγμα αν προσγειώνεστε στα Χανιά αλλά αναχωρείτε από το Ηράκλειο, τότε μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο από τα Χανιά αλλά να το παραδώσετε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, χωρίς εξτρά χρέωση!

Αυτό θα πρέπει να το ορίσετε εξ’ αρχής στην αναζήτηση που θα κάνετε ΕΔΩ!

 

Διαδικασία κράτησης αυτοκινήτου στα Χανιά

Η διαδικασία για να νοικιάσετε αυτοκίνητο στα Χανιά είναι πολύ εύκολη και γίνεται εξ’ολοκλήρου online!

Για αρχή, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα carnmotion.gr όπου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε για να νοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς εγγύηση στα Χανιά.

Αφού εισάγετε κάποια απαραίτητα στοιχεία όπως σημείο παραλαβής , σημείο αναχώρησης και ημερομηνίες, τότε αυτόματα θα δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα που υπάρχουν για εκείνη την περίοδο.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας (για την Κρήτη σας προτείνουμε ένα μικρομεσαίο Diesel όχημα, καθώς θα χρειαστεί να καλύψετε αρκετά χιλιόμετρα) και έπειτα να προχωρήσετε onlineστην κράτησή του.

Μόλις ολοκληρώσατε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά χωρίς πιστωτική! Η διαδικασία είναι τόσο απλή ενώ χάρη στο Travelo και τις συνεργασίες του, μπορείτε να έχετε αυτοκίνητο για όποιο μέρος της Ελλάδας θέλετε χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς να δώσετε ούτε 1€ εγγύηση ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε πλήρη μικτή ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα.

[ Δείτε ακόμα: Αεροπορικά Αθήνα Χανιά στην καλύτερη τιμή! ]

Πλεονεκτήματα ενοικίασης μέσα από το Travelo

Κλείνοντας αυτοκίνητο μέσα από την ιστοσελίδα μας, απολαμβάνετε μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

  • Γρήγορη και άμεση κράτηση χωρίς αναμονές
  • Ενοικίαση χωρίς κάρτα ή/και εγγύηση
  • Πληρώνετε με μετρητά κατά την παραγγελία
  • Έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια
  • Μπορείτε να κάνετε απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά σημεία παράδοσης και παραλαβής
  • Μπορείτε να κλείσετε ό,τι κατηγορία αυτοκινήτου θέλετε
  • Έχετε εγγυημένη κράτηση ακόμα και την υψηλή περίοδο!

Κλείστε τώρα το δικό σας αυτοκίνητο στα Χανιά και εξερευνήστε τις απομακρυσμένες παραλίες της Κρήτης καθώς και όλες τις ομορφιές της!