Τι είναι το Low fare calendar και πως θα σας βοηθήσει να βρίσκετε τις χαμηλότερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια Aegean, με 1 κλικ!

 

Τι είναι το Aegean low fare calendar

aegean low fare calendar

Το ημερολόγιο χαμηλών ναύλων της Aegean είναι μια online εφαρμογή που σας βοηθάει να βρίσκετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό που επιθυμείτε, έως και 11 μήνες μπροστά!

Στην ουσία εσείς συμπληρώνετε το αεροδρόμιο αναχώρησης και τον προορισμό σας και το low fare calendar σας εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους ναύλους για τους επόμενους 11 μήνες.

Έτσι μπορείτε άμεσα να δείτε πότε είναι τα πιο φθηνά αεροπορικά και να κάνετε άμεσα κράτηση μέσα από την πλατφόρμα της Aegean.

 

Που βοηθάει

Το low fare calendar βοηθάει πολύ όταν θέλετε να πάτε σε έναν προορισμό και δεν σας ενδιαφέρει το πότε. Έτσι, έχετε την ευκαιρία άμεσα να ανακαλύψετε πότε υπάρχουν τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια Aegeanώστε να κάνετε κράτηση και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αν για παράδειγμα θέλετε να επισκεφθείτε την Αίγυπτο αλλά δεν σας ενδιαφέρει ο χρόνος που θα γίνει το ταξίδι, αρκεί να βρείτε φθηνά εισιτήρια, τότε το Aegean Low Fare Calendar είναι η εφαρμογή που σας ταιριάζει και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πιο φθηνές τιμές!

 

Πότε να χρησιμοποιήσετε το low fare calendar

Μπορείτε να το χρησιμοποιείται κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που δεν είναι επείγον. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με ορίζοντα 11 μηνών.

Μπορείτε να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια Aegean μέσα από το ημερολόγιο χαμηλών ναύλων και έπειτα να οργανώσετε το υπόλοιπο ταξίδι όπως να κλείσετε ξενοδοχείο, ενοικίαση αυτοκινήτου, κ.ο.κ.

 

Που θα βρείτε το low fare calendar

Η εφαρμογή της Aegean είναι διαθέσιμη online μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.

 

[ Ανακαλύψτε το Aegean Low Fare Calendar ΕΔΩ και βρείτε ΦΘΗΝΑ εισιτήρια Aegean! ]

 

Ποιες πτήσεις αφορά

aegean airlines low fare calendar

Το Aegean low fare calendar αφορά όλες τις πτήσεις του δικτύου Aegean και Olympic Air.

Είτε ταξιδεύετε για το εσωτερικό της χώρας με το δίκτυο της Olympic air είτε στο εξωτερικό με το δίκτυο της Aegean, το lowfarecalendarυπολογίζει όλα τα δρομολόγια της Aegean και της OlympicAir.

Μπορείτε να χρησιμοποιείται το low fare calendar τόσο για πτήσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Ειδικά στην περίπτωση των πτήσεων εξωτερικού το όφελος που θα έχετε από την χρησιμοποίησή του είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Από την άλλη, αρκετοί επισκέπτες μας χρησιμοποιούν το Aegean low fare calendar για το ιδιαίτερα δημοφιλές δρομολόγιο πρωτεύουσα-συμπρωτεύουσα, έτσι ώστε να βρούνε φθηνά Αθήνα Θεσσαλονίκη αεροπορικά!

 

Υπάρχει χρέωση υπηρεσίας;

Το low fare calendar παρέχεται εντελώς δωρεάν από την Aegean ενώ σας δίνει την δυνατότητα να «δείτε» τις τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια που θέλετε, έως και 11 μήνες μετά!

Προσοχή όμως, οι τιμές που βλέπεται σήμερα μπορεί άμεσα να αλλάξουν προς τα πάνω (σπάνια προς τα κάτω). Οπότε αν έχετε δει μια καλή προσφορά, θα πρέπει άμεσα να την κλείσετε για να μην χάσετε την τιμή.

 

Υπάρχει άλλος τρόπος για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια;

Στο Travelo.gr αναζητούμε πάντα τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια καθώς και αεροπορικά εισιτήρια προσφορές για να σας προσφέρουμε ένα προσιτό και οικονομικό ταξίδι.

Κάθε φορά που κάποια αεροπορική εταιρεία ή ταξιδιωτικό γραφείο δίνει μια προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια, τότε αμέσως σας την στέλνουμε είτε στο e-mail είτε και στην facebook σελίδα μας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γραφτείτε στις ενημερώσεις προσφορών με το email σας ΕΔΩ καθώς και να κάνετε like στη facebook σελίδα μας ώστε να βλέπετε πρώτοι όλες τις προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια, από όλες τις εταιρείες!

 

Γιατί να επιλέξετε το Aegean airlines low fare calendar για τις κρατήσεις σας

Η εφαρμογή σας προσφέρει ένα ημερολόγιο για τους επόμενους 11 μήνες, με όλες τις τιμές για το ταξίδι που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εσείς βλέπετε όλους τους ναύλους και μπορείτε να επιλέξετε τον πιο φθηνό μήνα, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε ένα οικονομικό ταξίδι.

Η Aegean είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη με ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο πτήσεων και ανταποκρίσεων.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρείτε την πτήση και το ταξίδι που επιθυμείτε μέσα από την Aegean Airlines!