Η Θεσσαλονίκη συνδέεται αεροπορικώς με την Κωνσταντινούπολη με δυο καθημερινές πτήσεις, διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών περίπου.

Η πτήση πραγματοποιείται από την Turkish Airlines και είναι κοινού κώδικα με την Aegean Airlines.

Το αεροπλάνο αναχωρεί στις 09:35 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και φθάνει στην Κωνσταντινούπολη στις 10:55.

Το βραδινό δρομολόγιο αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 21:25 και φθάνει αντίστοιχα στις 22:50 στην τούρκικη πόλη.

Αντίστοιχα, οι πτήσεις επιστροφής είναι στις 07:20 το πρωί και στις 07:05 το βράδυ.

Αυτές είναι οι 2 απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη που πραγματοποιούνται από την Turkish Airlines και είναι shared code με την Aegean.

 

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη

Μπορείτε να βρείτε online στο Travelo φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη, χρησιμοποιώντας τις φόρμες αναζήτησης που βρίσκονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε τη χαμηλότερη τιμή αλλά και τα δρομολόγια που σας βολεύουν περισσότερο.

Μη χάνετε όμως χρόνο, καθώς τα αεροπορικά Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη εξαντλούνται πολύ γρήγορα καθώς πρόκειται για ένα δημοφιλές, καθημερινό, δρομολόγιο που το χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι είτε για ένα ταξίδι αναψυχής μερικών ημερών είτε ακόμα και για επιχειρηματικούς λόγους.

 

Τι να κάνετε στην Κωνσταντινούπολη

Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη έχει να σας προσφέρει τρομερές στιγμές και αναμνήσεις.

Θα δοκιμάσετε νέες, ανατολίτικες γεύσεις ενώ θα θαυμάζετε την Αγία Σοφιά και θα βολτάρετε στην πλατεία Ταξίμ.

Γενικώς ένα ταξίδι στην Πόλη θα σας δώσει αξέχαστες εμπειρίες ενώ σίγουρα θα σας συγκινήσει αν σκεφθείτε την ιστορία του μέρους που επισκέπτεστε.

Τέλος, μια βόλτα στο Βόσπορο επιβάλλεται – έτσι μπορείτε να θαυμάσετε με τον καλύτερο τρόπο και την κρεμαστή γέφυρα που ενώνει την Ευρωπαϊκή μεριά με την Ασιατική.

 

Πότε είναι πιο φθηνά τα αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη;

Ένας μέσος όρος εισιτηρίου για αεροπορικά Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη είναι περίπου στα 180€ για μια πτήση με επιστροφή.

Οι τιμές «παίζουν» όμως ανάλογα την εποχή και φυσικά τη ζήτηση που υπάρχει.

Επειδή το δρομολόγιο πραγματοποιείται μόνο με μια αεροπορική εταιρεία, η προσφορά είναι αρκετά περιορισμένη – περίπου 340 θέσεις καθημερινά.

Γι’αυτό το λόγο, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες που είναι αργία στη χώρα μας, οι τιμές είναι ιδιαίτερα αυξημένες καθώς πολλοί Έλληνες κανονίζουν ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε κάποια περίοδο που η ζήτηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήστε φθηνά αεροπορικά μέσα από το Travelo για να βρείτε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή online.

Σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε την αναζήτηση τουλάχιστον 2 μήνες πριν την αναχώρησή σας, εάν πρόκειται να ταξιδέψετε σε μια υψηλή περίοδο ζήτησης.

Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη και ταξιδέψτε στη Βασιλεύουσα!