Το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου βρίσκεται περίπου 68 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου και είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του Λονδίνου, εξυπηρετώντας εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο! Συγκεκριμένα είναι το 3ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της πόλης!

Από το αεροδρόμιο Στάνστεντ αναχωρούν καθημερινά τόσο διεθνείς πτήσεις όσο και πτήσεις εσωτερικού εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εξαιτίας των χιλιάδων κόσμου που υπάρχει κάθε στιγμή στο αεροδρόμιο, είναι προτιμότερο να βρείτε και να κλείσετε από πριν τον τρόπο μετάβασης από το αεροδρόμιο στο κέντρο του Λονδίνου καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να περιμένετε πολύ ώρα μέχρι να βρείτε θέση στο λεωφορείο ή σε κάποιο ταξί!

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας αναλύσουμε όλους τους τρόπους μετάβαση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το κέντρο καθώς και το κόστος της κάθε επιλογής!


Stansted Airport Transfer

Πως θα πάω από αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το Λονδίνο

# Μετάβαση με λεωφορείο της Terravision

Η Terravision προσφέρει μια αξιόπιστη και προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες που θέλουν να μεταφερθούν από το αεροδρόμιο Στάνστεντ προς το κέντρο του Λονδίνου με τον πιο οικονομικό – αλλά και άνετο – τρόπο. Η Terravision μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες κάθε ημέρα από εκατοντάδες αεροδρόμια όλης της Ευρώπης με λεωφορεία, προς το αντίστοιχο κέντρος της πόλης.

Γιατί όμως να επιλέξετε το λεωφορείο της Terravision για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο στο κέντρο σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο;

αεροδρομιο στανστεντ προς το κεντρο του λονδινου

# Προσιτή λύση

Το λεωφορείο προσφέρει την πιο προσιτή και οικονομική επιλογή, ανάμεσα σε ταξί, μετρό και ιδιωτική μεταφορά. Οι τιμές ξεκινάνε από μόλις 12 λίρες για μια μετάβαση προς το κέντρο ενώ αντίστοιχα το ταξί κοστίζει το λιγότερο 160 λίρες.

Το εισιτήριο για τα παιδιά 3-15 ετών κοστίζει 6 λίρες ενώ αν κλείσετε και την επιστροφή μαζί, τα εισιτήρια θα σας κοστίσουν 17 λίρες για κάθε ενήλικα και 8,50 λίρες για κάθε παιδί!

Τα παιδιά 0-2 ετών ταξιδεύουν δωρεάν!

 

# Ευκολία

Τα λεωφορεία της Terravision εξυπηρετούν σχεδόν όλο το 24ωρο, εφόσον υπάρχουν πτήσεις που καταφθάνουν στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας online ώστε να δεσμεύσετε τη θέση σας στο λεωφορείο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση (αν δεν έχετε κλείσει τα εισιτήρια online) θα πρέπει να περιμένετε να βρεθεί κενή θέση – κάτι που μπορεί να σημαίνει αναμονή 2-3 ώρες σε ώρες αιχμής.

 

# Άνεση ταξιδιού

Καθώς το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου μια ώρα, η μετάβαση με λεωφορεία είναι άνετη καθώς οι χώροι είναι μοντέρνοι, κλιματιζόμενοι ενώ υπάρχει και δωρεάν WIFI για όλους τους επισκέπτες!

[ Κλείστε online τα εισιτήριά σας για το λεωφορείο, στην καλύτερη τιμή ΕΔΩ! ]

αεροδρομιο στανστεντ προς το κεντρο του λονδινου

 

# Δεν υπάρχει άγχος για τη θέση σας!

Κλείνοντας online τα εισιτήριά σας δεν έχετε κανένα άγχος για το αν θα βρείτε διαθέσιμη θέση για τη μετάβασή σας! Η θέση σας θα σας περιμένει έτσι ώστε να μη καθυστερήσετε καθόλου. Κι αν η πτήση σας έχει καθυστέρηση, τότε θα έχετε αυτόματα reserve θέση στο επόμενο λεωφορείο!

 

# Πολλά σημεία αποβίβασης

Τα λεωφορεία της Terravision προσφέρουν αρκετές στάσεις για αποβίβαση στο κέντρο του Λονδίνου, όπως στον σταθμό Victoria, Liverpool Street, Paddington, κ.α. καθιστώντας πολύ βολικό το να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό!

Κράτηση online εισιτηρίου για το λεωφορείο από αεροδρόμιο Στάνστεντ προς Λονδίνο

Η online κράτηση είναι απαραίτητη καθώς μόνο έτσι έχετε δεσμευμένη θέση στο λεωφορείο που αναχωρεί την ώρα της άφιξής σας – σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να περιμένετε 2-3 ώρες μέχρι να βρεθεί διαθέσιμη θέση σε λεωφορείο.

Η κράτηση είναι πολύ εύκολη και γίνεται online μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.

Επιλέγετε τα άτομα που θέλετε να κάνετε κράτηση, το δρομολόγιο καθώς και την ώρα άφιξής σας – αν το αεροπλάνο καθυστερήσει, θα έχετε αυτόματα θέση στο επόμενο λεωφορείο!

Πληρώνετε online και αποθηκεύετε τα εισιτήρια στο κινητό σας για να τα δείξετε κατά την επιβίβαση – δε χρειάζεται να τα εκτυπώσετε!

Αυτό ήταν – με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε την πιο άνετη και οικονομική μετάβαση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου προς το κέντρο της πόλης!

Πάμε να δούμε όμως τι προσφέρει και τι κοστίζει η μετάβαση με ταξί και τρένο!

αεροδρομιο στανστεντ προς το κεντρο του λονδινου

Μετάβαση με τρένο

Η μετάβαση με τρένο πραγματοποιείται με το Stansted Express – ένα δρομολόγιο που γίνεται ανά 15 λεπτά και συνδέει το αεροδρόμιο με το σταθμό Liverpool Street.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου 47 λεπτά και είναι ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος για να μεταβείτε από το αεροδρόμιο στο κέντρο!

Το κόστος του εισιτηρίου διαμορφώνεται ανάλογα την ώρα που θα πάρετε το τρένο και κοστίζει από περίπου 20 λίρες για μια διαδρομή.

 

Ιδιωτική μεταφορά

Η ιδιωτική μεταφορά γίνεται συνήθως με πολυτελή ΙΧ που κανονίζεται είτε από το ξενοδοχείο σας είτε από κάποιο τουριστικό γραφείο.

Το κόστος μετάβασης είναι περίπου 200-250 λίρες και σίγουρα δε συμφέρει αν ταξιδεύετε μόνοι ή 2 άτομα. Αν είστε 4 άτομα και το μοιραστείτε, τότε ίσως συμφέρει η άνεση που προσφέρει το privatetransfer.

Μετάβαση με ταξί

Τα ταξί είναι διαθέσιμα αμέσως μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο και μπορούν να σας μεταφέρουν με άνεση σε οποιοδήποτε σημείο του Λονδίνου επιθυμείτε.

Το κόστος μετάβασης είναι περίπου 160 λίρες και το ταξίδι διαρκεί γύρω στη 1 ώρα.

[ Κλείστε online τα εισιτήριά σας για το λεωφορείο, στην καλύτερη τιμή ΕΔΩ! ]

 

Σύνοψη

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι μετάβασης από το αεροδρόμιο Stansted προς το κέντρο – η επιλογή εξαρτάται από τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε και την άνεση που θέλετε στο ταξίδι σας.

Τα λεωφορεία της Terravision προσφέρουν άνεση στους επιβάτες με πολύ χώρο για κάθε ταξιδιώτη, δωρεάν αποσκευές και επιπλέον wifi καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς. Το κόστος είναι το πιο οικονομικό από όλες τις επιλογές μετάβασης ενώ όταν κλείνετε online τα εισιτήρια έχετε σίγουρη, δεσμευμένη θέση για το δρομολόγιο που φεύγει αμέσως με την άφιξή σας.

Δείτε εδώ πληροφορίες για τα λεωφορεία της Terravision και κλείστε online τα εισιτήρια για τη μετάβασή σας από το αεροδρόμιο στο Κέντρο.

Αν δεν έχετε κλείσει ακόμα τα αεροπορικά σας εισιτήρια, τότε στο Travelo.gr μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνή αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες!

αεροδρομιο στανστεντ προς το κεντρο του λονδινου