Το Μιλάνο προτιμάτε από τον περισσότερο κόσμο καθώς προσφέρει άπειρες επιλογές για shopping. Είτε επιθυμείτε να ψωνίσετε από ακριβές και διάσημες μπουτίκ, είτε θέλετε να ψωνίσετε οικονομικά – μοδάτα όμως – ρούχα, στο Μιλάνο θα τα βρείτε όλα.

 

Στο πρόσφατο ταξίδι μας στο Μιλάνο, αναζητήσαμε για εσάς όλες τις πιθανές επιλογές που έχετε τόσο για φθηνά ψώνια, όσο και για ακριβά – επώνυμα ρούχα!

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια για Ιταλία με αρκετά χαμηλό κόστος τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη.

Αναζήτηση αεροπορικά εισιτήρια για Μιλάνο

  

Φθηνά ψώνια στο Μιλάνο

 

Το Μιλάνο είναι η χαρά του shopping therapy! Βρίσκεις παντού καταστήματα ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών. Όμως, εάν επιθυμείς να ψωνίσεις οικονομικά και φθηνά ρούχα, τότε πρέπει να επισκεφθείς κάποια από τα εμπορικά κέντρα της πόλης ή να αναζητήσεις μεγάλα καταστήματα αλυσίδες, όπως το Primark και το Piazza Italia.

 

Εμπορικά κέντρα στο Μιλάνο

 

Το πιο διάσημο εμπορικό κέντρο του Μιλάνου, είναι το il Centro. Διαθέτει εκατοντάδες καταστήματα και προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Ειδικότερα για οικονομικά ψώνια, το εμπορικό κέντρο il centro θα σας καλύψει 100%.

Διαθέτει όλες τις μεγάλες μάρκες και μπουτίκ όπως Gucci, Armani,κ.α. ενώ επίσης εκεί θα βρείτε και όλες τις υπόλοιπες αλυσίδες που προσφέρουν οικονομικά ρούχα όπως Primark, Piazza Italia, Zara,κ.α.

Τα ψώνια στο εμπορικό Il Centro γίνονται ευδιάθετα και ξεκούραστα καθώς το εμπορικό κέντρο διαθέτει καταστήματα αναψυχής, εστίασης καθώς και χώρους ανάπαυσης.

 

Πρόσβαση στο εμπορικό il centro

 

To il centro είναι έξω από το κέντρο του Μιλάνου. Εάν δεν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να πάτε στο εμπορικό με τα ειδικά λεωφορεία που σας μεταφέρουν από και προς το εμπορικό, από τον σταθμό Centrale.

Πιο συγκεκριμένα, απέναντι από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και τρένων(Centrale) θα βρείτε τη στάση για το ειδικό λεωφορείο που κάνει το δρομολόγιο il Centro – Centrale.

Το εισιτήριο κοστίζει 5€ για διαδρομή μετ’επιστροφής.

Όταν θα πάτε το πρωί, θα πρέπει να δηλώσετε και την ώρα επιστροφής σας (έχει δρομολόγια από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).

 

Εμπορικά κέντρα Outlet

 

Πέρα από το il Centro, στο Μιλάνο θα βρείτε και αρκετά outlet εμπορικά κέντρα.

Τα περισσότερα outlet είναι στο κέντρο του Μιλάνου ή κοντά σ’αυτό. Το πιο γνωστό εμπορικό outlet είναι το Diffusione Tessile το οποίο είναι του Max Mara.

 

Προσιτά ψώνια στο κέντρο του Μιλάνου

 

Στο Μιλάνο υπάρχουν 4 κεντρικοί δρόμοι όπου προσφέρουν αγορές σε προσιτές τιμές. Αυτές είναι η Corso Vittorio Emanuele η οποία αρχίζει από την πλατεία DUOMO, η Corso Buenoes Aires που είναι μια από τις μεγαλύτερες οδούς στην Ευρώπη με εμπορικά καταστήματα, η Via Torino που προσφέρει καθημερινό ντύσιμο σε χαμηλές τιμές και η Corso di Porta Ticinese που έχει καταστήματα όπως η Diesel αλλά και είδη σπιτιού.

 

Οίκοι μόδας – μπουτίκ στο Μιλάνο

 

Για όποιον επιθυμεί ακριβό shopping, στο Μιλάνο θα βρει ακριβώς αυτό που θέλει, στην ανώτατη ποιότητα.

Το Fashion Quadrilatero αποτελεί ένα «τετράγωνο» δρόμων που συναντιούνται όλες οι ακριβές μάρκες.

Πιο συγκεκριμένα οι οδοί Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Sant’ Andrea και Via Manzoni περιλαμβάνουν τις πιο ακριβές μπουτίκ όπως Gucci, Versace, Ferragamo,Louis Vuitton , Prada,Bulgari,κ.α.

Στην οδό Via Manzoni, έναν κεντρικό μεγάλο δρόμο, θα βρείτε επίσης την μπουτίκ του Αρμάνι σε ένα τεράστιο κτίριο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Μη χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε, ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να αγοράσετε κάτι!

Για να επισκεφθείτε το Μιλάνο κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για Ιταλία μέσα από το Travelo.gr!