Αεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ

aeroporika eisitiria me 1 euroΑεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ

 

Πολλές φορές μας ρωτάνε οι επισκέπτες και μελλοντικοί ταξιδιώτες, εάν υπάρχουν πράγματι φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και ειδικά αεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ ή αν όλα αυτά που κατά καιρούς διαβάζουν, είναι απάτες.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δεκάδες απάτες καθημερινά, που υπόσχονται δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια αρκεί να κάνετε 2-3 πράγματα όπως να εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας σε μια φόρμα online, κτλ. Όλα αυτά φυσικά και είναι απάτη και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δίνετε οπουδήποτε το κινητό σας ή τον αριθμό της κάρτας σας.

 

Αεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ 2017

 

Το 2017 υπήρχαν αεροπορικές εταιρείες που πρόσφεραν όντως πολύ χαμηλά αεροπορικά, κοντά στο 1 ευρώ. Για παράδειγμα η εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair πρόσφερε δρομολόγια Γερμανία – Λονδίνο με μόλις 2 λίρες, με όλα τα έξοδα μέσα(φόρους, επίναυλο καυσίμων,κτλ) μέσα στην τιμή!

Σίγουρα ήταν ένα εξαιρετικό deal για όσους το πρόλαβαν και το απόλαυσαν!

fthina aeroporika eisitiria

Φθηνά αεροπορικά εισητήρια με 1 ευρώ – ισχύει ή κόλπο των αεροπορικών;

 

Σε μερικές περιπτώσεις έχουμε γίνει μάρτυρες όπου οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν όντως αεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ αλλά χωρίς να περιλαμβάνουν μέσα εξτρά χρεώσεις όπως φόρους αεροδρομίου, επίναυλο καυσίμων, ασφάλεια,βαλίτσα,κτλ.

Έτσι προσελκύουν κόσμο με τον πιασάρικο τίτλο «αεροπορικά με 1 ευρώ» που στη πραγματικότητα δεν ισχύει!

 

Πως να βρίσκετε φθηνά εισιτήρια

 

Για αεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ είτε γενικά φθηνά εισιτήρια, θα πρέπει να ακολουθείτε τη σελίδα μας στο Facebook όπου εκεί ανακοινώνουμε όλες τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών, άμεσα μόλις γίνουν διαθέσιμες, έτσι ώστε να προλάβετε τις περιορισμένες θέσεις!

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, ώστε να βρίσκεται πάντα φθηνά εισιτήρια, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση από την παρακάτω φόρμα :

Κοινοποιήστε το άρθρο στους φίλους σας!

You may also like...