Η Ryanair είναι η νο1 εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη και μια από τις εταιρείες με το μεγαλύτερο πτητικό έργο!

Διαθέτει έναν τεράστιο στόλο που αποτελείται από παραπάνω από 300 αεροσκάφη τύπου Boeing 737 – 800.

Πως όμως μπορείτε να επικοινωνήσετε με την νο1 εταιρεία low cost; Ποιοι οι τρόποι επικοινωνίας με την Ryanair;

Η Ryanair προσφέρει έναν «δύσκολο» τρόπο εξυπηρέτησης, τουλάχιστον για το Ελληνικό κοινό, καθώς δε διαθέτει γραφεία στη χώρα μας.

Η επικοινωνία με την Ρυαναιρ μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: (εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, γράψτε στα σχόλια και θα σας απαντήσουμε άμεσα, με την εμπειρία μας!)

1) Online chat από την ιστοσελίδα της εταιρείας

Στην ιστοσελίδα της Ryanair υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν online συνομιλία με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και όταν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, θα το δείτε με ένα εικονίδιο κάτω δεξιά.

Εάν δε βρίσκετε την εφαρμογή online συνομιλίας, πατήστε ΕΔΩ ώστε να μεταφερθείτε απευθείας!

2) Επικοινωνία μέσω email

Η Ryanair έχει θέσει ως στόχο την όσο το δυνατόν πιο αυτοματοποιημένη διαδικασία κατά το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και του check in. Έτσι, εάν έχετε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair και θέλετε κάποια αλλαγή ή έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail με την εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://frd.ie/help/ υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας με την Ρυαναιρ.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε e-mail στην Ryanair, στο mail : [email protected]

Από την εμπειρία μας, θα λάβετε απάντηση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

3) Ryanair τηλέφωναΤηλεφωνική επικοινωνία με την Ρυαναιρ

Εδώ είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι επικοινωνίας με την εταιρεία. Ελληνικός αριθμός δεν υπάρχει και θα πρέπει να επικοινωνήσετε στα Αγγλικά για οτιδήποτε θέμα έχετε με τα αεροπορικά εισιτήρια . Σαφώς αυτό για τους περισσότερους δεν είναι πρόβλημα, καθώς όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν Αγγλικά.

Το τηλέφωνο της Ryanair είναι το +448712460002 . Παρακαλούμε λάβατε υπόψιν ότι η κλήση κοστίζει περίπου 0,18€ ανά λεπτό + το κόστος της διεθνής κλήσης από τον πάροχό σας.

Δεν υπάρχει κανένα άλλο τηλέφωνο της ρυαναιρ, πόσο μάλλον τηλέφωνο Ελλάδας Ryanair.

Διαβάστε επίσης: [Οδηγός] Πως να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τα Χριστούγεννα

Ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με την Ryanair

Από την εμπειρία μας, ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος επικοινωνίας με την Ρυαναιρ, είναι μέσω της εφαρμογής Ryanair online chat που θα βρείτε στην αρχή του άρθρου.

Είναι ο ταχύτερος τρόπος και αρκετές φορές υπάρχουν άτομα της εταιρείας στο support, που πραγματικά θα σας εξυπηρετήσουν στο λεπτό.

Γενικά, ανάλογα με το αίτημα που έχετε, είναι καλό να χρησιμοποιείτε τους τρόπους επικοινωνίας και τα τηλέφωνα ρυαναιρ, ως εξής:

Αλλαγές στη κράτησή σας 5+ ημέρες πριν την αναχώρησή σας :

  • Στείλτε email στο αντίστοιχο τμήμα και επίσης δοκιμάστε στο Ryanair online chat.

Προσθήκη βαλίτσας ή αναβάθμιση θέσης:

  • Μπορείτε να το κάνετε online μέσα από το διαχειριστικό κρατήσεων της Ryanair – δε χρειάζεται επικοινωνία!

Αλλαγή στο όνομα του εισιτηρίου:

  • Εάν μόλις κάνατε την κράτηση και θέλετε διόρθωση στο όνομα του εισιτηρίου (π.χ. γράψατε αντί για Georgios , Jiorgos ) τότε πηγαίνετε αμέσως στο live chat της εταιρείας. Εάν επικοινωνήσετε μέσα σε μερικές ώρες, τέτοιες μικρό αλλαγές γίνονται άμεσα και χωρίς χρέωση!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που επίγει επικοινωνήστε με το online chat ή το τηλέφωνο. Ειδάλλως χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας!

Εμείς εδώ στο Travelo.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε με χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την κράτησή σας με την Ryanair. Ενημερώστε μας στα σχόλια τι πρόβλημα έχετε ή τι απορίες και θα σας βοηθήσουμε άμεσα!